28 / 07 / 2024

Çatalca asfalt

Çatalca asfalt

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Çatalca’daki kriz yeni yolla aşıldı!

Özel mülk olması nedeni ile mahkeme tarafından 261 metresi sökülen Çatalca ve Büyükçekmece’yi birbirine bağlayan asfalt yolun üst tarafına yenisinin yapımı için start verildi. Kriz yeni yola arazi sahibinin hakkından 3 metre muvafakat etmesiyle çözüme kavuşturuldu...

Çatalca Belediyesi'nden 18 bin 681 ton asfalt!

Asfalt çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıp Çatalca’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nin yolları asfaltlandı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında Nakkaş Mahallesi'nde Vural Sokak, Sadık Onbaşı Sokak ve Eyüp Pehlivan Caddesi, Muratbey Mahallesi’nde, Kanarya Çiçeği Sokak’ta asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Çatalca Kaleiçi'nde yol çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi tarafından stabilize yolların bakım çalışmaları devam ediyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Kaleiçi Mahallesi Dutluk Çıkmazı Sokak’ta asfalt kırığı serimi çalışmasını gerçekleştirdiler.

Çatalca Kaleiçi ve Çakıl Mahallesi asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafında yürütülen çalışmalar neticesinde, Çakıl Mahallesi Celal İlaldı Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Kaleiçi Mahallesi Olcay Sokakta ise imar yolu genişletilerek, asfalt serim çalışması yapıldı.

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Çatalca Kuzgundere Rekreasyon Alanı'nın inşaatı tam gaz!

Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan iki yeni sosyal yaşam alanında çalışmalar tam hızıyla devam ediyor. 24.867 m²lik alanıyla Kuzgundere ve 15.830 m²lik alanıyla Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanları’nda asfalt çalışmaları yapıldı.

Çatalca Aydınlar mahallesindeki atıl yapı yıkıldı!

Aydınlar Mahallesi’nde çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, mahalle içinde ana asfalt üzerinde bulunan, geçmişte otobüs durağı olarak kullanılan atıl yapı Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Çatalca Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi!

Çatalca Belediyesi, havaların yağışsız geçmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçe genelinde İSKİ ve BEDAŞ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında hasar gören asfalt, yol ve kaldırımlardaki çalışmalarına hız verildi.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi asfalt ihalesi yaptı!

Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde bozulan yolları yenilemek ve açılan yeni yollarda kullanmak amacıyla asfalt ihalesi yaptı. Yaklaşık maliyeti 24 milyon 430 bin lira olan ihalede Şenyol-Ölmez İnşaat İş Ortaklığı 28 milyon 283 bin lira teklif verdi.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Çatalca asfalt Haberi

Çatalca asfalt


Çatalca Belediyesi mahalleler de asfaltlama yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerde araç trafiğinin azaldığı gece saatlerinde de çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında, Akalan Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde parke yol çalışması gerçekleştirdi. Gökçeali, Karasu, Kabakça ve İhsaniye Mahallesi Akyol Sokak’ta asfalt kırığı serimi yanı sıra greyder yol çalışmaları yapıldı. Çatalca Belediyesi’nin mahallelerde yürüttüğü yol bakım hizmetleri Atatürk Caddesi kaldırım onarım çalışmaları ve Muratbey Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde asfalt set yapımı, Ferhatpaşa Mahallesi Tahta Köprü Sokak’ta tranşe yama ve asfaltlama işi, Kaleiçi Mahallesi Aslan Sokak’ta asfalt serilmesi ile devam etti.



Çatalca...