07 / 05 / 2024

Çatalca Çilingoz satılı karsa

Çatalca Çilingoz satılı karsa

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı. Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi devletleştirildi?

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Çatalca'nın en değerli arazisi 149 milyon TL'ye satılıyor!

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Çatalca Muratbey'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki konut imarlı tarla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale ile satılıyor..

Çatalca Muratbey'de 12.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çatalca'ya bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki tarlasını ihalesini satışa sunuyor. İhale 26 Aralık'ta yapılacak..

İstanbul'da 4 ilçede 36 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

İstanbul'da Başkanlığı, Bağcılar, Silivri, Beylikdüzü ve Çatalca'daki 7 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Çatalca'da icradan 11.5 milyon TL'ye satılık çiftlik!

TC. Çatalca İcra Dairesi, Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan çiftliği satılığa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 11 milyon 513 bin 915 TL olarak belirlendi.

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası!

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası kapsamında daireler 139 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. 180 blok halinde inşa edilen projede teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Çatalca Çilingoz satılı karsa Haberi

Çatalca Çilingoz satılı karsa

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı.


16 mirasçı arasında işadamı da var prenses de.


BU dava çok konuşulur... Çatalca Çilingoz'da bulunan meşhur çiftlik dahil olmak üzere 63 milyon 411 metrekarelik arazi İsmet İnönü döneminde karşılığı ödenmeden devletleştirilmişti.


Arazinin, Osmanlı Devleti'nde 19'uncu yüzyılda yaşamış asker ve devlet adamı Fethi Ahmet Paşa’ya ait olduğunu öne süren hissedarları ise yıllar sonra alanın kendilerine iadesi için dava açtı.


Mirasçılar arasında ise tanınmış isimler bulunuyor.


Çocukluğu Kuzguncuk'taki Fethi Ahmet Paşa Yalısı'nda geçen Rüya Mocan Nebioğlu, Hindistan’ın Haydarabat Eyaleti prensi Mükerrem JAH ile evli olan Prenses Esra Birgen JAH, Bodrum'daki Catamaran Club'ün sahibi Mehmet Birgen'le birlikte 16 hissedar davanın tarafları arasında.


Çatalca Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam eden dava,...