02 / 05 / 2024

çatalca İlke Evleri Sitesi

çatalca İlke Evleri Sitesi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

TOKİ'den Çatalca'ya hükümet konağı!

Ülke genelinde ucuz konut üretmeyi sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kamu yatırımlarına da devam ediyor. TOKİ, Çatalca Hükümet Konağı'nın ihalesini 13 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke!

Vergi politikalarıyla ilgili veriler toplayarak araştırmalar yayınlayan Washington, DC merkezli düşünce kuruluşu Vergi Kuruluşu pazartesi günü Uluslararası Vergi Rekabeti Endeksi'ni yayınladı.Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke.

İstanbul Çatalca'da 2 adet satılık arsa: 2 milyon 465 bin TL!

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde yer alan 19,000 metrekare ve 9,450,00 metrekare yüzölçümlü arsalar Çatalca Satış Memurluğu tarafından 15 Ekim 2014 günü saat 09:50 ile 10:00 arası ihale ediliyor.

Çatalca Belediyesi, 50 ticari üniteyi 3 yıllığına kiraya verecek!

Çatalca Belediye Başkanlığı; Örencik Mahallesi, Karacaköy Mahallesi, Kaleiçi Mahallesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Celepköy Mahallesi, Çakıl Mahallesi, Çağlayan Ege İş Hanı'nda 50 dükkanı 9 Eylül'de kiraya verecek.

Özkar- Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi!

Özkar- Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 365 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Bulvar İstanbul projesinde konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı...

Nihat Zeybekçi: Türkiye doğrudan yatırımcılar için cazip bir ülke!

Ekenomi Bakanı Zeybekçi, Türkiye’nin uluslararası doğrudan yatırımcılar için güvenli bir liman ve cazip bir ülke olmaya devam ettiğini söyledi.yılın ilk yarısında gerçekleşen 6 milyar 763 milyon dolarlık yatırımın bunun kanıtı olduğunu belirtti.

Çatalca Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini ihaleye çıkarıyor!

Kaçak yapıların yıkım işi Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. 90 günde tamamlanacak yıkım işinin ihalesi ise 9 Eylül tarihinde Çatalca 'da gerçekleştirilecek.

Mobilya sektörünün hedefi ihracatta 10 ülke arasına girmek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mobilya Ürünleri Meclis Başkanı Davut Doğan, 2023 yılında, 25 milyar dolar üretim ve 10 milyar dolar dış satıma ulaşıp ihracatta ilk 10 ülke arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Erdal Bahçıvan: Gümrük Müdürlüğü'nün Çatalca'ya taşınması, sanayicilere nefes aldıracak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, gümrüklerdeki sıkışıklığa çözüm olacak Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün Çatalca'ya taşınmasına, sanayicilere rahat nefes aldıracağı gerekçesiyle destek verdi.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

TCDD Çerkezköy depo yolları ve Çatalca ofis yollarının altyapı yenileme ihalesi 12 Ağustos'ta!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Depo Yolları ve Çatalca Ofis Yollarının Altyapısı ile Yenilenmesi işi ihalesi 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak...

Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı!

Enerji tesislerinden sosyal konut projelerine birçok alanda prefabrik yapı çözümleri sunan Karmod, en çok ihracatı Orta Asya, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine gerçekleştiriyor. Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı...

Binali Yıldırım: Türkiye dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke!

Ak Parti İzmir Milletvekili ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Yıldırım "Türkiye Avrupa'da 6'ncı, dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke konumuna geldi. Türkiye'ye yakışan da budur" dedi.

çatalca İlke Evleri Sitesi Haberi

çatalca İlke Evleri Sitesi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca’mızda, geleceğimizi, çocuklarımıza emanet edeceğimiz ilçemizi korumak adına, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak ve daha güvenli evlerde yaşamalarını sağlamak için yerinde ve gönüllü kentsel dönüşümü başlattık” sözleriyle kentsel dönüşüm müjdesini verdi. 

Çatalca Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; Çatalca’da yerinde ve gönüllü kentsel dönüşümün ilk adımı İlke Evleri Sitesi’ndeki yıkımla başladı. Mesut Üner’in ve ekiplerinin takibi altında gerçekleşen yıkım ile deprem riski altında olan binaların sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürülmesi projesi hayata geçiriliyor. 

Deprem riski varken dönüşüm kaçınılmaz

Mesut Üner yaptığı açıklamada, “Bizler çalışmalarımızı “Önce insan” diyerek yapıyoruz. Ülkemizde deprem gerçeğiyle yaşıyoruz ve bu kentsel dönüşüm ihtiyacını çok daha fazla ortaya koyuyor. İlçemizde de kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm anlayışımızla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız öncülüğünde, vatandaşlarımız mağdur...