29 / 04 / 2024

çatalca manisa bayırı mağdur vatandaşlar

çatalca manisa bayırı mağdur vatandaşlar

İBB'nin Manisa Bayırı'nda mağdur olan vatandaşlara verilmek üzere KİPTAŞ'tan 60 adet daire satın almasıyla ilgili karar oybirliğiyle geçti.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayır tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

jeep Renegade'nin sürüş modları EC Cazip versiyonu, sürüş modu seçenekleri sunar. Bu modlar, sürüş koşullarına ve tercihlere göre motor performansını ve yakıt tüketimini optimize eder. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Belediye 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu satacak!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. 

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Özgacal İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Özgacal İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi Çatalca'da Talat Bayır tarafından kuruldu.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/10000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Eski Haraççı Yeni Karlıbayır Mahallesi Teknik Altyapı Alanının İlköğretim Alanı Olarak Değiştirilmesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karabük Belediyesi'nden 46.7 milyon TL'ye satılık 7 depo!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 7 depoyu 46 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

çatalca manisa bayırı mağdur vatandaşlar Haberi

çatalca manisa bayırı mağdur vatandaşlar

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nden Çatalca Manisa Bayırı olarak bilinen bölgede kalan aileleri ilgilendiren bir karar geçti. KİPTAŞ inşaat alanında kaldığı gerekçesiyle tahliye edilen vatandaşların konut sorununa çözüm bulmak adına İBB KİPTAŞ'tan 60 adet daire satın alacak. Ancak meclis kararında bu dairelerin mağdur vatandaşlara tahsis edilip edilmeyeceği ile ilgili net bir ifade olmaması kafalarda soru işareti yarattı.


Vatandaşlar eylem yapmıştı

Geçtiğimiz Ağustos ayında gazetemizde yaptığımız haberle gündeme getirdiğimiz vatandaşlar atalarının 100 yıl önce buraya yerleştiğini belirterek, “Bizim hiçbir can güvenliğimiz kalmadı. Binaların bazılarının temeli evlerimizin hemen dibine atıldı. Koca koca vinçleri hemen yanımıza kurdular. Bu vinçlerden biri devrilirse burada gidecek canların hesabını kim verecek” diyerek seslerini duyurmaya çalışmıştı.


60 adet daire alınacak

Manisa Bayırı'nda bulunan ailelerin sorunları İBB Belediyesi'ne taşıyan CHP Çatalca Belediye...