14 / 05 / 2024

çatalca Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

çatalca Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi 15 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Çatalca 'da Cem Demirayak tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Çatalca Gümüşpınar imar planı askıda!

İstanbul Çatalca İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 6 Şubat'ta askıdan indirilecek...

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru ne zaman?

86 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru ne zaman?

Öz Başpınar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başpınar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Başpınar ve Murat Özdemir ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

çatalca Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

çatalca Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


Öz Pınar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: pazarlama, işletmecilik,komisyonculuk alım-satım,ihracat ve ithalat yapmak, İnşaat ve taahhüt işleri ile uğraşmak şirketin konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşlara hükmi ve gerçek kişilere karşı her kademede taahhütlerde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kabakça Köyü, Tren İstasyonu karşısı, No:50/2...