04 / 05 / 2024

Çatalca satılık arazi

Çatalca satılık arazi

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

Çatalca'da araziler değerini bulacak mı?

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, kamulaştırma konusunda hala belirsizlik olduğunu söyledi. “Arazilerimiz kamulaştırılırken değerini bulacak mı?” sorusunu soran Kara, “Dedelerimizden kalan bu toprakların ekonomik olarak karşılığı verilecek mi?” ifadelerini kullandı.

Valilikten Çatalca, Arnavutköy ve Silivri için arazi uyarısı!

İstanbul Valiliği bugün önemli bir açıklama yaptı. Valilik, Çatalca, Arnavutköy ve Silivri'de, Hazine'ye ait arazilerin sahte evraklarla vatandaşlara satıldığını belirterek "Satışı yapılan araziler Hazine'ye ait." dedi.

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Çatalca Konutları satılık!

Kiptaş Çatalca Konutları satılık dairelerin fiyatı 139 bin 750 lira olarak belirlendi. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blokta 2 bin 138 daireden oluşuyor...

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire!

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire alanları 83 ve 85 metrekareden oluşuyor. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

Çatalca'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire!

Satışları devam eden Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Çatalca satılık arazi Haberi

Çatalca satılık arazi

Çatalca'nın en değerli arazisi satışa çıkarıldı. Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan arazi için 149 milyon TL isteniyor.

Toplam 78 bin 500 metrekarelik arsa 19 bin metrakare kapalı alana bulunuyor. Yüzde 20 emsalli , Ticaret+Fuar+Depolama vasfında ve geliştirilebilir imari özeliklerine sahip arsanın üzerinde gümrüklü/gümrüksüz sahaları ve C Tipi Özel Antreposu yer alıyor.

Halkalı Gümrük Binası, TEM,-E-5 ve Kuzey Marmara Otoyollarına çok yakın konumda bulunan arsanın bedeli 149 milyon TL olarak belirlendi.
 

İletişim için;

Mehmet Kaplan:...