06 / 05 / 2024

çatalca villa inşaatları

çatalca villa inşaatları

TOKİ, İstanbul Çatalca'da bulunan villa inşaatlarıyla ilgili " TOKİ'nin herhangi bir şekilde ihale dışındaki bir inşaata malzeme vermesi veya vermesini sağlaması mümkün değildir" açıklamasında bulundu.

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Yoav Galant: Gush Etsyon'da inşaatlar yapılmalı!

İsrail İskan Bakanı Yoav Galant, Kudüs'ün güneyindeki Gush Etsyon'a ziyaret düzenledi. Bölgede yarım milyon yerleşimcinin yaşayacağını belirten Galant, "Gush Etsyon'da inşaatlar yapmamız gerekiyor. Burası tarihi ve stratejik önem taşıyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut inşaatları mayısta 1.16 milyon adete gerilemesine rağmen beklentileri aştı. İşte ayrıntılar...

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Bursa Osmangazi'de inşaatlar kontrol altında!

BURSA’da Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle devam eden inşaatların yol ve kaldırım işgallerine yönelik çalışma yaptı. Zabıta ekipleri, güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar için de işlem yaptı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

çatalca villa inşaatları Haberi

çatalca villa inşaatları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) yapılan açıklamada, son günlerde yazılı ve görsel bazı basın yayın organlarında, İstanbul Çatalca'da bulunan villa inşaatlarıyla ilgili İdare'yi ilişkilendirerek kurumu yıpratmayı hedefleyen, gerçek dışı haberler çıktığı bildirildi.


İdarenin, inşaat yapımı faaliyetlerini Kamu İhale Kanunu çerçevesinde, ihale yoluyla ve yüklenici firmalar aracılığıyla gerçekleştirdiğine işaret edilen açıklamada, doğrudan herhangi bir inşaat malzemesi alımı yapılmadığı vurgulandı.


İnşaatlarda kullanılan malzemelerin temini ile kullanımının yüklenici firmalar tarafından ihale çerçevesinde gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Bu yüzden TOKİ'in herhangi bir şekilde ihale dışındaki bir inşaata malzeme vermesi veya vermesini sağlaması mümkün değildir. Ayrıca adı geçen inşaatta TOKİ görevlilerinin çalıştırıldıkları iddiası da tamamen hayal ürünü olup, bu haberler TOKİ'nin itibarını zedelemeye dönük bir karalama kampanyasından ibarettir. Gerçek dışı bilgilerle TOKİ'yi yıpratmayı hedefleyen bu...