09 / 06 / 2024

çatalözü köyü satılık bina

çatalözü köyü satılık bina

Nusaybin İcra Müdürlüğü tarafından Çatalözü Köüy'nde bulunan 5 bina toplam 2 milyon 345 bin TL'ye satılacak. Satış, 16 Temmuz Pazartesi günü 10:30-10:40 saatleri arasında yapılacak

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut!

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire!

İzmir İl 'i Narlıdere İlçe' sinde yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık!

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 8 dakika yakınlıkta olan proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Babacan Premium satılık daire fiyatları!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselecek olan Babacan Premium için ön talep toplanmaya başlandı.İşte Beylikdüzü Babacan Premium satılık daire fiyatları...

Beylikdüzü Fly Salmiya satılık!

Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılacağı Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sea Pearl Bakırköy satılık daire!

Sea Pearl Bakırköy satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 800 adet daireden oluşan proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

çatalözü köyü satılık bina Haberi

çatalözü köyü satılık bina

T.C. NUSAYBİN İCRA MÜDÜRLÜĞÜ G4VYRİMENKULÜN ACIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO; 2011/46 TAL.


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı: Mardin ili Nusaybin İlçesi Çatalözü Köyü Denk mevkiinde kain, tapunun 201 parselinde kayıtlı, toplam 3828 m2'lik alan üzerinde 5 adet betonarme binadan ibaret taşınmazın tamamı satılacaktır.


Taşınmaz üzerinde bir adet taban alanı 638 m2 olan ve toplamda 4466 m2 alana sahip 7 kattan ibaret bina bulunmakta ve zemin kat dükkan 1. kat asma kat ve diğer 6 katı 4 daire üzerine inşa edilmiş, 2. Katta 4 daire bitirilmiş vaziyette, her dairede 3 oda salon, antre mutfak ve WC bulunmakta olup hacimler seramik ile kaplı, ve 2. Katın 2 dairesi bitirilmiş olup diğer katlar dükkan ve asma katı kaba inşaat halindedir.


Taşınmaz üzerinde yine...