02 / 05 / 2024

Cathay İnvest araplarla ortak mı oldu

Cathay İnvest araplarla ortak mı oldu

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kamolıddın Khamdamov tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Cathay İnvest araplarla ortak mı oldu Haberi

Cathay İnvest araplarla ortak mı oldu

Bir yandan yabancılara konut satışını artırmak için çeşitli pazarlarda tanıtım atağına giren inşaat firmaları bir yandan da yeni projeler için yabancı yatırımcılardan doğrudan yatırım teklifi almaya başladı. Ağaoğlu, Dumankaya, Dap ve Ege Yapı Körfez'den gelen yabancılarla çeşitli projelerden birlikte yol alma kararı aldı. Halen inşaatı devam eden projelere yenileri de eklenmeye başladı. 


ORTAKLARDAN BİRİ DUBAİLİ 

Yabancı yatırımcılarla el sıkışan Türk firmalarından bir de Cathay İnvest olarak dikkat çekti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yakın dönemde satışa çıkacakları iki yeni proje için yabancılarla anlaştıklarını söyledi. Tuğsuz ortaklardan birinin Dubaili, bir diğerinin ise Suudi Arabistanlı olduğunu aktardı.

YATIRIM 300 MİLYON DOLAR 

Her iki yatırımın toplam büyüklüğü 300 milyon dolar. Tuğsuz, "Biz bu yatırımlar için ön çalışmalarımızı hızlandırdık. Yerler belirlendi. Yabancı ortaklarımızla da tüm...