02 / 05 / 2024

Cathay İnvest çobançeşme projesi

Cathay İnvest çobançeşme projesi

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 Rezidans projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017...

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

Çobançeşme Karat 34 fiyatları!

Çobançeşme Karat 34 fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Çobançeşme’de!

Artaş İnşaat, Kale grubu ile olan birlikteliğini sürdürerek, İstanbul Ataköy Çobançeşme’de, Kale Endüstri Holding’in arazisinde ofis ve rezidanstan oluşan bir projeyi satışa çıkaracaklarını ifade etti

Çobançeşme'ye AVM mi yapılacak?

İstanbul'un son yeşil alanlarından olan 36 bin metrekarelik Çobançeşme fidanlığına konut ve AVM yapılacağı iddia edildi. Konu, CHP'li Hasan Tapan'ın soru önergesiyle Meclis'e de taşındı.

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi açıldı!

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Cemal Çoban Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Rox Hotel Çobançeşme'de açıldı!

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Çobançeşme Cami'nin temeli atıldı!

İstanbul Bahçelievler Çobançeşme'de yapılacak Çobançeşme Cami'nin temel atma töreni gerçekleşti...

Beykoz Belediyesi, Ortaçeşme Meydanı'nı yeniliyor!

Beykoz Belediyesi'nin Soğuksu, Tokatköy ve Gümüşsuyu Meydanları'nın ardından Ortaçeşme'de de hazırlıkları başlıyor

Cathay İnvest çobançeşme projesi Haberi

Cathay İnvest çobançeşme projesi

Bir yandan yabancılara konut satışını artırmak için çeşitli pazarlarda tanıtım atağına giren inşaat firmaları bir yandan da yeni projeler için yabancı yatırımcılardan doğrudan yatırım teklifi almaya başladı. Ağaoğlu, Dumankaya, Dap ve Ege Yapı Körfez'den gelen yabancılarla çeşitli projelerden birlikte yol alma kararı aldı. Halen inşaatı devam eden projelere yenileri de eklenmeye başladı. 


ORTAKLARDAN BİRİ DUBAİLİ 

Yabancı yatırımcılarla el sıkışan Türk firmalarından bir de Cathay İnvest olarak dikkat çekti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yakın dönemde satışa çıkacakları iki yeni proje için yabancılarla anlaştıklarını söyledi. Tuğsuz ortaklardan birinin Dubaili, bir diğerinin ise Suudi Arabistanlı olduğunu aktardı.

YATIRIM 300 MİLYON DOLAR 

Her iki yatırımın toplam büyüklüğü 300 milyon dolar. Tuğsuz, "Biz bu yatırımlar için ön çalışmalarımızı hızlandırdık. Yerler belirlendi. Yabancı ortaklarımızla da tüm...