02 / 05 / 2024

CATHIC konferansı ne zaman

CATHIC konferansı ne zaman

CATHIC (Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı) 9-10 Haziran tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenleniyor. Etkinlik, dünyanın farklı ülkelerinden 1000’in üzerinde katılımcıyı bir araya getirirken yeni iş ortaklıklarını teşvik etti.

Turizmin yerli ve global devleri CATHIC konferansında buluşacak!

İstanbul, turizmin yerli ve global devlerini CATHIC konferansında ağırlamaya hazırlanıyor. TYD Başkanı Murat Ersoy, "Günümüzde trend şehir otelciliği" dedi. 3'üncü Havalimanı'nın devreye girmesiyle birlikte Türkiye'nin lojistik üs olacağını söyledi...

Irak'ın imarı için hangi ülke ne kadar yardım edecek?

Kuveyt'te bugün başlayan Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'na bir çok ülke katıldı. Peki Irak'ın yeniden imarı için hangi ülke ne kadar yardım etti?

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

Konut Konferansı'nda kentsel dönüşüm tartışıldı!

3. Havaalanı ve 3. Köprü Bölgesi projeleriyle hızla büyümeye devam eden İstanbul'un dengesiz ve plansız büyümesinin önüne geçilmesini sağlayacak çözümlerin ele alındığı Konut Konferansı'nda, gayrimenkul sektörünün beklediği çözümler değerlendirildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'ne lise yapılacak!

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi’ne mesleki ve teknik öğretim tesisleri ile yurt ve konferans salonları inşa edilecek.

Shennongjia Ormanı Dünya Miras Listesi'ne alındı!

Çin'in Hubei eyaletinde bulunan Shennongjia Orman Bölgesi dün İstanbul'da sona eren 40. Dünya Miras Konferansı'nda Dünya Miras Listesi'ne alındı.

Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor Konferansı gerçekleşti!

Şişecam Düzcam, Uluslararası Gürültü Farkındalığı Günü'ne özel düzenlediği "Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor" konferansı kapsamında ünlü mimarları bir araya getirdi. Konferansta, gürültü konusu farklı bakış açılarıyla masaya yatırıldı.

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı ne zaman gerçekleşecek?

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, mayısın ilk haftasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Konferansta geleceğin ulaşım, enerji, güvenlik modellerinin nasıl hayata geçirilebileceği tartışılacak.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Tokat Erbaa'da deprem konferansı düzenlendi!

Erbaa Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen deprem konferansına Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nden Jeofizik Mühendisi Yavuz Güneş konuşmacı olarak katıldı.

Çinici Arşivi Katmanlar konferansı 24 Ekim'de!

Altuğ-Behruz Çinici Arşivi’ne odaklı üçüncü konferans, Kalebodur’un desteğiyle 24 Ekim’de gerçekleştirilecek. Konferansta, SALT’ın daveti üzerine arşivi inceleyen konuşmacılar, kamuya açılma aşamasındaki arşivden çeşitli projelere odaklanacak.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman?

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Ekoyapı Dergisi'nin ev sahipliğinde ve VitrAana sponsorluğunda gerçekleşecek olan, "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansında sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımın dünyaca ünlü yıldızları ağırlanacak.

Eskişehir kentsel dönüşüm konferansı 5 Mart'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir şubesi tarafından düzenlenen "Kentsel Dönüşüm: ne, niçin, nasıl" konulu konferans 5 Mart'ta Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür merkezi Kırmızı salonda saat 17.00 de yapılacak

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak!

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 20. Taraflar Konferansı ( COP20 ) Peru/Lima’da 01.12.2014 tarihinde başladı.

CATHIC konferansı ne zaman Haberi

CATHIC konferansı ne zaman

Otel yatırımcıları için bu yıl İstanbul’da dördüncüsü düzenlenen etkinlik, başladığından bu yana dünyanın farklı ülkelerinden 1000’in üzerinde katılımcıyı bir araya getirirken yeni iş ortaklıklarını teşvik etti. CATHIC bu sene de mevcut veya planlama aşamasında olan turizm yatırımları için en uygun fırsatların bulunabileceği platform olarak öne çıkıyor.

CATHIC’de, bölgesel ve uluslararası yatırımcılar, operatörler ve hükümet yetkilileri bu heyecan verici piyasadaki en son trendleri, fırsatları ve zorlukları görüşmek üzere bir araya geliyor ve görüşmeler 70’in üzerinde sektör kıdemlisinden oluşan bir konuşmacı kadrosu tarafından yönetiliyor.

Dünyanın en çok turist alan 6. ülkesi olan ve denizden dağ tatiline, golf turizminden sağlık turizmine kadar turizmin her alt dilimini barındıran Türkiye’de konaklama sektöründe yatırıma duyulan ihtiyaç da her gün artıyor.  Uluslararası ziyaretçi sayısının 2007’den bu yana %...