02 / 05 / 2024

Çatı Sağlık Raporu

Çatı Sağlık Raporu

Bir çatının uzun ömürlü olabilmesinde doğru projelendirilme, doğru yerde ve tekniğine uygun şekilde kullanılmış kaliteli ürünler ve nitelikli uygulayıcılar önem taşıyor...

Braas Çatı Sistemleri Çatı Sağlık Raporu hizmetini sunuyor!

TUİK raporlarına göre ülkemizdeki konutların %40’ından fazlasında sızdıran çatı ve izolasyon problemleri mevcut...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Kaç yaş üstüne, nasıl alınır?

Tapu devir işlemlerinde belli bir yaşın üstünde kişilerce yapılması halinde sağlık raporu istenebiliyor. Peki, tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Nasıl alınır?

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

50 günde 300 kişi binalarına sağlamlık raporu almak için başvurdu!

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında İstanbul'da yaşanan büyük deprem korkusu nedeniyle Bağcılar'da bina dayanıklılık testine başvurular arttı. Deprem sonrasında geçtiğimiz 50 günde 300 kişi, bina sağlamlık raporu için Bağcılar Belediyesi'ne başvurdu.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

Çatı Sağlık Raporu Haberi

Çatı Sağlık Raporu


Çatı Uzmanı Braas, tüketicilerin uzun ömürlü bir çatıya sahip olabilmeleri için gerekli teknik bilgilerin ve çatının mevcut durumunun ayrıntılı olarak analiz edildiği “Çatı Sağlık Raporu” hizmetini sunuyor. Braas Çatı Sistemleri, bu hizmet ile tüketicilerin en doğru ve en güncel bilgiye sahip olmalarını ve çatıların da böylece doğru projelendirilerek uzun ömürlü olmasını amaçlıyor. 


Bir çatının uzun ömürlü olabilmesinde doğru projelendirilme, doğru yerde ve tekniğine uygun şekilde kullanılmış kaliteli ürünler ve nitelikli uygulayıcılar önem taşıyor. TUİK tarafından hazırlanan 2011 yılı Gelir ve Yaşam Koşulları araştırmasında ülkemizdeki kurumsal olmayan nüfusun,

%41,6 ‘sının konutunda “sızdıran çatı, nemli duvarlar vb.” sorunlar olduğu,

%41,7’sinin oturduğu konutta “izolasyondan dolayı ısınma sorunu” yaşanmakta olduğu belirtiliyor. 


Çatıların, bulunduğu bölgedeki iklim şartları (rüzgar, kar yükü, don etkisi vs.), yapısal detaylar, kullanılan malzemeler ve...