19 / 05 / 2024

çatı yapımı dilekçe örneği

çatı yapımı dilekçe örneği

İnşaat çalışmaları biten bir yapının çatısının yapılabilmesi için bağlı olunan belediyeden çatı vizesinin alınması gerekiyor. İşte bağlı belediyeye verilecek çatı vizesi dilekçe örneği bu haberde...

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Sigorta girişi 2000 öncesi olanlara müjde! Bir dilekçe ile 3.500 TL maaşa sahip olabilirsiniz!

Emeklileri ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Sigorta girişi 2000 yılından önce ise tek bir dilekçe vererek emekli olabilirsiniz. İşte detaylar!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği!

Kendisine miras kalan kişiler bu mirası belirli süre zarfı içerisinde reddetme hakkına sahiptirler. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği...

İzmirli depremzedelerden kentsel dönüşüm için dilekçe!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle evsiz kalan 100 depremzede  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne dilekçe yazdı.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Mirasın reddi dilekçe örneği 2021!

Miras bırakan kimsenin ölümünün ardından ilgili Sulh Hukuk Mahkeme'sine başvuru yapılarak, söz konusu miras, mirasçıları tarafından reddedilebiliyor. Mirasın reddi dilekçe örneği 2021 nasıl hazırlanır? İşte Mirasın reddi dilekçe örneği 2021...

çatı yapımı dilekçe örneği Haberi

çatı yapımı dilekçe örneği

Çatı vizesi dilekçe örneği!

İnşaat çalışmaları biten bir yapının çatısının yapılabilmesi için bağlı olunan belediyeden çatı vizesinin alınması gerekiyor. İnşaat çatı seviyesine gelmiş yapılar için belediyeye verilecek dilekçe örneği aşağıda bulunuyor:


Çatı vizesi formu..


............BELEDİYE  BAŞKANLIĞI


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü


ÇATI VİZESİ BİLDİRGESİ


YAPININ  :                                           


MAHALLESİ   :                                       


CADDE VEYA SOKAK  :               


ADA :


PARSEL  :


TEMEL RUHSATI TARİHİ VE NOSU   :


YAPIYA BAŞLAMA TARİHİ        :           



İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNE

Yukarıda adresi yazılı yerde yapmakta olduğum inşaat...