29 / 04 / 2024

ÇATIDER etkinlikleri

ÇATIDER etkinlikleri

ÇATIDER çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

ÇATIDER 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2014 yılında 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek.

ÇATIDER, Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na üye oldu!

Çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER), bu alanda dünyanın en büyük kuruluşu olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na (IFD) üye olarak kabul edildi.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

ÇATIDER, MULTITEXCO ürün geliştirme projesinin son buluşmasına ev sahipliği yaptı!

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı kapsamında yürütülen ürün geliştirme projesi MULTITEXCO’nun ikinci olağan görüşme toplantısı ÇATIDER’ in ev sahipliğinde Mimarlar Odası İstanbul Büyükşehir Şubesi’nde gerçekleştirildi.

ÇATIDER 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarfından mimar adaylarına özel uygulamalı çatı eğitimleri kapsamında Kültür ve Yıldız Teknik Üniversitelerinde 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verildi.

ÇATIDER iftar düzenledi!

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İBB Kent Orkestrası Mehter Takımının seslendirdiği marşların ilgi gördüğü gecede, Türk ve Koreli katılımcılar iki ülkenin bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇATIDER etkinlikleri Haberi

ÇATIDER etkinlikleri

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde gerçekleşecek. 


Sektör temsilcileri ile akademisyen ve uzmanlar, ana teması “Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yangın ile Rüzgâr Güvenliği” olacak sempozyumda, son dönemde tarihi ve kültürel binalarda meydana gelen yangınlar başta olmak üzere ‘Çatı ve Cephelerde Yangından Korunma’, ‘Yapı Malzemelerinin Yapı Güvenliğine Etkisi’ ve ‘Çatılarda Rüzgar Tehdidi’ gibi konular, çatı maketleri üzerinde değerlendirilecek. İstanbul, İzmir ve Ankara’da her yıl meydana gelen binlerce çatı ve baca yangını da ele...