29 / 04 / 2024

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 - 6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de bu yıl 19’uncusu düzenlenecek...

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

ÇATIDER Yapı Fuarı'nda çatı eğitim projesini tanıtacak!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İzmir Yapı Fuarı'nda!

Türk yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Turkeybuild İzmir Yapı Fuarı 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi fuara 50 üyesiyle katıldı...

20. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'i 28 bin 418 kişi ziyaret etti!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki en köklü ve en büyük buluşması olan 20. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, yapı sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi.

ÇATIDER, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), İzmir'de gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonunda, tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin çatılarla ilgili sorularını cevaplıyor...

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi!

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, "İzmir yapılacak altyapı ve büyüme çalışmalarıyla hedef ülkelerin cazibe merkezi olacaktır" dedi

ÇATIDER, İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda tüyolar verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

İzmir'de 2 bin 973 bağımsız birimin risk tespiti yapıldı!

İzmir 'de, geçen yıl, bin 75 yapının ve bu yapıların içerisinde yer alan 2 bin 973 bağımsız birimin risk tespitinin yapılarak yıkım sürecinin başlatıldığı bildirildi.

Karşıyaka'daki park alanının yıkılıp yerine bina yapılmak istenmesi protesto edildi!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Nergiz Mahallesi Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergiz Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağının duyulması üzerine protesto gösterisi düzenlendi...

Erkan Yaşacan: İzmir'de geçen yıl, bin 75 yapı yıkıldı!

İZMİR Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Erkan Yaşacan, İzmir'de geçen yıl, bin 75 yapının ve bu yapıların içerisinde yer alan 2 bin 973 bağımsız birim risk teşkil etmesi üzerine yıkıldı...

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı Haberi

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı

Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’de ziyaretçilerini ağırlayacak. Uluslararası İzmir Yapı Fuarı’nda tüketicilerden sektör profesyonellerine herkesin çatılarla ilgili sorularını cevaplamaya hazırlanan ÇATIDER, 3 numaralı salonun 101 numaralı standında çatılarda doğru malzeme ve doğru uygulamalar konusunda bilgiler verecek.


Çatılar neden uçar, lodosa ve depreme karşı çatılarda ne gibi önlemler alınması gerekir, çatıların üstündeki yükler ne gibi sorunlara neden olabilir, binalarda enerji tasarrufu için çatılarda neler yapmalı, su sızıntıları ve rutubeti nasıl çözeriz gibi soruların cevabı ÇATIDER standında olacak. ÇATIDER’in üniversitelerdeki uygulamalı eğitimleri konusunda bilgi almak isteyen mimarlık öğrencileri ile Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR ve ÇATIDER onaylı Çatı Ustası Belgesi’ni alarak daha kolay iş bulmak isteyen ustalar da ÇATIDER standlarında sorularına cevap bulacak.


İnşaat sektörünün önemli kollarından biri olan çatı sektörünün her geçen gün biraz...