19 / 05 / 2024

çatıder özel uygulamalı çatı eğitimi

çatıder özel uygulamalı çatı eğitimi

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), her yıl düzenlediği uygulamalı çatı kaplamaları eğitimlerine bu yıl da ara vermeden devam ediyor.

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın! 

Asgari ücret ve memur ile emekli zamlarının ardından, özel sektör çalışanlarının maaşları da gündeme oturdu. Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın!

Çağla Şıkel kesenin ağzını açtı! Özel havuzlu ve taş eve verdiği kira dudak uçuklattı

Podyumların ve ekranların aranan ismi Çağla Şıkel, Alaçatı’da özel havuzlu taş evi sezonluk kiraladı. Yaz tatilini geçireceği eve yüzbinlerce lira ödeyen Çağla Şıkel’in verdiği rakam adeta dudak uçuklattı.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin en güzel stadyumunun temelini atıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir iki ay içerisinde inşallah Türkiye'nin en güzel stadyumunun da temelini atıyoruz." diye açıklama yaptı. 

ÇATIDER'DEN Geleceğin mimarlarına yatırım!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar 51 okulda düzenlediği 168 eğitime 7166 öğrenci ile yaklaşık 150 akademisyen ve öğretmen katıldı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Veryeriler İnşaat kişiye özel projelere imza atıyor!

Veryeriler İnşaat yetkilileri, "Taş ev tasarımları ile kişiye özel projelere imza atıyoruz" dedi.

Çatıda üretilen elektriğe vergi ödenmeyecek!

Meclis’te yakında yasalaşacak olan yeni düzenlemeyle birlikte, konutlarda çatı ve cephe uygulamalı güneş ve rüzgâr gibi yenilenebilir enerjiye  vergi ödenmeyecek. 

çatıder özel uygulamalı çatı eğitimi Haberi

çatıder özel uygulamalı çatı eğitimi

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), her yıl düzenlediği  uygulamalı çatı kaplamaları eğitimlerine bu yıl da ara vermeden devam ediyor. ÇATIDER üyelerinden Atermit, Kılıçoğlu, Multiplan, Onduline Avrasya, Rheinzink Türkiye ve Ytong tarafından 5 Kasım 2013 tarihinde Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Mimarlık Fakültesi’ne, 14 Kasım 2013 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ne kurulan büyük boy çatı maketleri üzerinde öğrencilere uygulamalı eğitimler verildi. Kültür Üniversitesi’nde 120, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ise 130 mimar adayı merak ettikleri pek çok soruyu sorma ve uygulama yapma fırsatı buldu. 


Yapı bilgisi ve malzemeleri dersleri kapsamında gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerde mimarlık öğrencileri çatı sistemleri ve çatı kaplamalarıyla ilgili malzemeler, yalıtım, ekipman, el aletleri, uygulama teknikleri ve iş güvenliği konularında bilgi...