04 / 05 / 2024

Çatının onarım masrafları

Çatının onarım masrafları

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın almalı mı, satmalı mı? Nokta atışı tahminlerde bulunan İslam Memiş tek tek anlattı!

Türkiye, 28 Mayıs’ta yapılan seçim atmosferini geride bıraktı. Piyasalar seçimin ardından ilk işlem gününe hareketli başladı. Peki, piyasalar ne durumda? Altın almalı mı, satmalı mı? İşte Finans Analisti İslam Memiş’ten konuya ilişkin önemli açıklamalar...

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın!

Ocak ayıyla birlikte neredeyse tüm maaşlarda artış yaşandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın! 

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Rakamları gören buz kesti! Hemen göz atın...

Birçok vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammının detaylarını merak ediyor.  65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Rakamları gören buz kesti! Şimdi hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına göz atın...

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında tüm hesaplar tepetaklak! Açıklanan bu rakamlara bakan bir daha baktı! Hemen göz atın!

Pek çok çalışanın merakla beklediği asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında tüm hesaplar tepetaklak oldu. Açıklanan bu son dakika rakamlarına bakan bir daha baktı! Hemen göz atın...

Fiat Egea Cross'a 10 bin liralık son dakika indirimi geldi! Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'a tam 10 bin liralık son dakika indirimi geldi. Peki Egea Cross'un Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın...

Evde bakım parası ödemeleri için müjde geldi! Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan evde bakım parası yatan şehirlerin listesi açıklanmaya başladı. Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın...

Çatının onarım masrafları Haberi

Çatının onarım masrafları

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''çatı onarımı'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı.. 

Yazlık binamızın üst katından yağmur suyu alt kata sızıyor. Buna karşın o daire sahibi sigortadan hasarın tazmini amaçlı para alıyor ama onarım yapılmıyor. Bu durumda para ödeyen sigorta şirketi kat maliklerine rücu eder mi? Çatıyı yaptırmak istiyoruz. İki daire sahibi masrafa katılmayacağını söylüyor. Buna hakları var mı? ● A. F. 

Üst kat maliki çatı hasarı nedeni ile zarar görüyor ise elbette bu çatı onarılacaktır, zira çatı ortak alandır. Sigorta şirketleri hasar ödemesi yaptıktan sonra hasara neden olanlara karşı ödediği hasar bedelinin tazmini için dava açtığı olur ancak burada kusur durumu önem taşır. Çatının hasarlanmasında kimin kusuru olduğu geniş bir tartışma konusudur ve kat...