04 / 05 / 2024

catwalk

catwalk

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı.

Körfez Köprüsü’nde ana kablolar ne zaman çekilecek?

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı.

İzmit Körfez Köprüsü’nde sıra ana kablolarda!

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı. Bayramdan sonra ana kabloların çekimine başlanacak.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

Körfez Köprüsü'ün kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde kopan 'catwalk' halatlarının yeniden çekilmesi sonrasında işçi ve mühendislerin yürüyeceği 'kedi yolu' montajına da başlandı. Kedi yolu temmuz ayında tamamlanacak.

Körfez Köprüsü'nde kedi yolu montajı sürüyor!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden çekilmesi ardından üzerinde mühendis ve işçilerin yürüyeceği ’Kedi yolu’ montajına da başlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü kediyolu montajı için 5 gün gemi girişi yapılmayacak!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfeze gemi giriş çıkışı, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında yasaklandı.

Körfez Köprüsü'nün kopan halatları söküldü!

İZMİT Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, catwalk (kediyolu) halatlarından birinin kopmasının ardından, Dilovası ayağı önünde denize sarkan halatlar, yapımı üstlenen firmanın Japonya'dan getirttiği özel ekipler tarafından söküldü.

Mühendis Kishi Ryoichi hakkında önemli detay!

Kishi Ryoichi'nin, 'catwalk- kediyolu' montajı yapıldığı için ağırlığı daha da artan doğu yönündeki hattın bağlı bulunduğu Hersek Burnu'ndaki bağlantı yerindeki çatlağı birkaç gün önceden gördüğü ileri sürüldü.

Körfez Köprüsü gecikmeli açılacak!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, geçici yol montajı 'catwalk- kediyolu' halatlarından birinin kopmasından Japon mühendis Kishi Ryoichi'nin bağlantı yerindeki çatlağı birkaç gün önceden gördüğü, müdahalede bulunamadığı için de canına kıydığı anlaşıldı.

İzmit Körfez Köprüsü'nün Japon mühendisi intihar etti!

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

Vertical Catwalk, Nagatino i-land'ın üzerinde gösteri yaptı

Avusturyalı Vertical Catwalk grubunun Moskova'da yeni açılan bir teknoloji merkezinin duvarında gerçekleştirdiği gösteri büyüledi

catwalk Haberi

catwalk

Bayramdan sonra ise firma, 24 saat vardiya sistemi ile çalışarak tabliyeleri taşıyacak olan ana kabloların çekimine başlayacak.


Körfez Köprüsü’nde bayramdan sonra en önemli aşamalardan birine geçiliyor. Geçtiğimiz aylarda hem Dilovası, hem Yalova Hersek Burnu tarafındaki yaklaşım viyadüklerine tabliyeleri yerleştirilen köprü inşaatında, her iki yöndeki yolların asfaltlanması da tamamlandı.


ANA KABLOLARIN AMBALAJLARI AÇILIYOR

Köprü inşaatında, üzerinden araçların geçeceği tabliyeleri taşıyacak ana kabloların çekimine ise bayramdan sonra başlanacak. Şu anda Köprü’nün Dilburnu ayaklarının bulunduğu alanda özel ambalajları içinde muhafaza edilen, paslanmaz özel bir çelikten imal edilmiş kablolar çıkarılmaya başlandı. Yapımcı firmanın programın aksamaması için bayramdan sonra vardiya usulü 24 saat esasına göre çalışarak kabloları çekecek.


FERİBOT KUYRUĞU VE TRAFİK ÇİLESİ BİTECEK

Bu yıl sonunda tamamlanıp hizmete açılması planlanan, ancak geçtiğimiz Mart ayında yaşanan kaza nedeniyle önümüzdeki...