16 / 05 / 2024

çavdır kura çekilişi ne zaman

çavdır kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konutun kura çekilişi 19 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede fiyatlar 78 bin 325 liradan başlıyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 isim listesi açıklandı mı?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 isim listesi açıklandı mı? İşte konu ile ilgili detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal kura çekilişleri içinde milyonlarca kişinin yaşadığı büyük şehirlerden İstanbul yer almaktadır. Peki İstanbul TOKİ evleri kura çekiliş tarihi belli oldu mu, İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021!

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Hayata geçirdiği projelerle dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için start verdi. Peki TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

çavdır kura çekilişi ne zaman Haberi

çavdır kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak.


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çavdır Şubesi tarafından 31 Temmuz – 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap Konutları'nda en düşük fiyat 78 bin 325 lira iken, en yüksek fiyat 143 bin 594 lira olarak belirlendi.


TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap kura çekilişi 19 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanın detayı için