05 / 05 / 2024

Cavit Kendir

Cavit Kendir

Mat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Serdar Baybars, Cavit Kendir tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Küçükçekmece Çınar Sitesi'nde kuruldu.

Milletvekilinden yabancıya mülk satışı tepkisi: Onlar da bir süre sonra müteahhitlik yapmaya başlayacak!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yabancıların vatandaşlık edinimi için yaptığı gayrimenkul alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arı, yeni yapılan düzenlemeyi eleştirdi. 

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Kendir ve Semih Sadır ortaklığında kuruldu.

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yurttaş, Rüstem Metin Yurttaş ve Sait Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cavit Ahadi tarafından kuruldu.

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli İle Hasan     Biriz, Onur Cavit Biriz, Sare Nurhan Biriz tarafından kuruldu.

Gkm Plastik Metal Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gkm Plastik Metal Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Görkem Tahmiscioğlu tarafından kuruldu.

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Cavit Kendir Haberi

Cavit Kendir

Mat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Serdar Baybars, Cavit Kendir tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Mat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...