10 / 05 / 2024

Cavit Öztürk erenler konut sektörü

Cavit Öztürk erenler konut sektörü

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Sakarya Erenler'de 2. etap kentsel dönüşüm projesi başladı!

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Erenler'de kaçak yapıya izin verilmeyecek!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk köyden mahalleye dönüşen mahalle muhtarları ile görüştü.

Sakarya Erenler'de 153 yeni park yapıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi ilçede 9 olan çocuk parkını 153’e çıkardı. Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “İnsanı unutarak şehirleşme olmaz. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanları inşa ederken anneleri de unutmadık” dedi.

Erenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakaryapark içerisindeki Nehir Sefası tesislerinde basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Öztürk, Kentsel Dönüşüm'de ilketabın eylül ayında teslim edileceğini açıkladı.

Sakarya Erenler'e 'Ada' projesi!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle cazibe merkezi oluyor!

Sakarya Erenler Belediyesi'nin Bakanlar Kurulu onayı ile başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. Etap konutları sahiplerine teslim ediliyor. Cavit Öztürk, Erenler'in dönüşümle cazibe merkezi olacağını söyledi.

Sakarya Erenler Yaşam Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitiyor?

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ve Meclis Üyesi Arslan Demir ile birlikte Yaşam Merkezinde ki çalışmaları inceledi.

Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona gelindi!

Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Erenler Belediyesi işbirliğiyle yapılan 280 konutluk Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona gelindi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Ankara'ya giderek gözde projeyi Bakan Sarı'ya sundu.

Sakarya Erenler cazibe merkezi olacak!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya Erenler'deki dönüşümün 1. etabı tamamlandı!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin bitim aşamasındaki 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledi.Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, çok kısa bir süre içerisinde tapu dağıtımının yapılacağını bir kez daha müjdeledi.

Sakarya Erenler Yaşam Merkezi'nde son durum!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sakarya Erenler'e duble yol ve tapu müjdesi!

İlçe danışma meclisinde partililere müjde veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, konuşmasında “Önümüzdeki yıl Sakarya Caddesi ile Modern Sanayii Sitesini birbirine bağlayan Uluyol Caddesi duble yol tamamlanacak." dedi.

Sakarya Erenler'e bin yataklı hastane mi yapılacak?

Erenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’nda konuşan Başkan Mustafa Kaytaz, “Bin yataklı hastanenin ilçemizde yükselmesi hususunda Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’ü sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Cavit Öztürk erenler konut sektörü Haberi

Cavit Öztürk erenler konut sektörü

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, yayınladığı mesajda, “Ülkemiz, dünyanın en aktif deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunmaktadır. 16 yıl önce meydana gelen binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine ve on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan Marmara Depremi milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihte ki yerini almıştır. Burada önemli olan husus, depremle yaşamasını öğrenmek, yaşadığımız alandaki binaları depreme dayanıklı hale getirmek ve yaşadığımız yüzyılın bilimsel verileri ışığında sahip olduğumuz bilgi, birikim ve teknolojiyi kullanarak tedbirlerimizi almamız, kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmamızdır” dedi.


Doğaya ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standartlarını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir diyen Başkan Öztürk, mesajını...