08 / 05 / 2024

çavuşbaşı 2b proje alanı

çavuşbaşı 2b proje alanı

Beykoz'da geçtiğimiz günlerde 2B arazilerinin satışları başlamıştı. Çavuşbaşı semtinin de proje alanları düzenlenen toplantı ile açıklandı. Çavuşbaşı'nda Fatih, Baklavacı, Çiftlik, Çengeldere, Yavuzselim mahalleleri proje alanına giriyor...

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Silivri 3. Etap projesinde ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı. Proje 72 milyon 450 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Sinpaş Finans Şehir projesinin ÇED süreci başladı!

Sinpaş Finans Şehir projesinin ÇED süreci başladı. Proje 127 milyon 508 bin 749 TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

İnistanbul Topkapı'da teslimler başladı!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Topkapı projesinde daire teslimlerine başlandı. Proje kapsamında 2 bin konutun teslim edilmesi planlanıyor. 

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

çavuşbaşı 2b proje alanı Haberi

çavuşbaşı 2b proje alanı

Beykoz Belediyesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ve 2B bilgilendirme toplantısında Çavuşbaşı semtinde proje alanına giren mahalleler açıklandı. 


Erbap Kasrı’nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Çavuşbaşı semtinin proje alanları Fatih, Baklavacı, Çiftlik, Çengeldere, Yavuzselim mahallelerini kapsadığını açıkladı. 


Yapılan açıklamalara göre:

Çavuşbaşı Proje Alanı içerisinde toplam 6.791 parselin Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden devri talep edilmiş durumda.  Devri talep edilen parsellerden 5.570 adet parselin Beykoz Belediyesi'ne devir işlemleri tamamlanmış ve satış işlemine başlanacak. 1.220 adet parselin ise devir işlemleri devam ediyor. Devir işlemleri tamamlanan yerlerde satış işlemleri de başlayacak. 


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sözlerine şu şekilde devam etti; Çavuşbaşı Bölgesi’nin de içinde bulunduğu Elmalı Barajı Havzası İçme Suyu Havzaları Yönetmeliği’ne göre Koruma alanlarından oluşmaktadır. Bunlar: Mutlak Koruma Alanı(0-300m) 63.30 Ha, Kısa Mesafe Koruma Alanı(300-100m) 272....