01 / 05 / 2024

çaybaşı kentsel dönüşüm çalışmaları konya

çaybaşı kentsel dönüşüm çalışmaları konya

Meram Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Konya'nın ilk ekolojik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu olan "Çaybaşı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu" düzenlenen törenle hizmete açıldı....

Meram kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Meram Belediyesi’nin Çaybaşı ve Hacıfettah Mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm uygulamasında ilk imzalar atıldı. Vatandaşlar sözleşmelerini Meram Belediye Başkanı Fatma Toru eşliğinde imzalarken mutlulukları gözlerinden okundu.

Meram'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Meram Belediyesi’nin Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’nde başlattığı kentsel dönüşüm uygulamasında ilk imzalar atıldı. Arsa sahibi vatandaşlar sözleşmelerini Meram Belediye Başkanı Fatma Toru eşliğinde imzaladı.

Meram kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Meram Belediyesi’nin açtığı Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’ni kapsayan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde arsa sahipleriyle yapılan anlaşmalar neticesi imzalar atılmaya başlandı.

Torbalı kentsel dönüşüm projesinde yetki ilçe belediyesinde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilen Torbalı’daki Çaybaşı - Yeni Mahalle’de uygulama yetkisinin Torbalı Belediyesi’ne ait olduğunu açıkladı...

Meram kentsel dönüşüm projesinde imza süreci başlıyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve sözleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.

Meram'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve sözleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.

İzmir Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm ne oldu?

Yıllardır gündemde olan Çaybaşı Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm projesi çalışmalarının ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken Çaybaşılılar bir an önce çalışmaların başlayıp sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyor.

Fatma Toru: Meram'da kentsel dönüşüm projelerini gerçekleştireceğiz!

Meram Belediyesi tarafından Aksinne, Çaybaşı ve Hacıfettah mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hizmet verecek ofisler törenle açıldı. Törende Meram Belediye Başkanı Fatma Toru açıklamalar yaptı.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm ofisleri açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Aksinne, Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’ni kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hizmet verecek ofisler törenle açıldı.

Torbalı Çaybaşı kentsel dönüşümü bekliyor!

Torbalı Çaybaşı Yeni Mahalle’de vatandaşlar bir türlü başlamayan Kentsel Dönüşüm çalışmalarını bekliyor. Çaybaşı Mahallelilerinin tek isteği bir an önce daha sağlıklı bir ortamda yaşamaya başlamak.

Başkan Görmez Torbalı'da kentsel dönüşümü başlattı!

Toplumun her kesiminin sorunlarını sahiplenen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm projesini başlattı. İlçe halkı, hastane, içme suyu ve spor tesisi sözlerini unutmayan Görmez'den umutlu..

Konya Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade ederek, ilk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne Mahallelerinde planlamanın yapıldığını belirtti

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

çaybaşı kentsel dönüşüm çalışmaları konya Haberi

çaybaşı kentsel dönüşüm çalışmaları konya

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin artmasının, vatandaşların vizyonunu geliştirdiğini söyledi.


Vizyonun gelişmesiyle beklentilerin de arttığını belirten Aydın, "Böyle olunca halkımızın beklentilerine cevap verebilecek bu tarz yatırımlar yapılmaya başlandı. Tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise Çaybaşı belgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla, hızlı bir şehirleşmenin yaşandığını söyledi.


Bölgede 2010'da yapılan Mesnevi Konutları'ndan sonra kentsel dönüşüm çalışmalarını aynı hızla devam ettirdiklerini ifade eden Hançerli, bu kapsamda önce Reyhanpark Konutları, ardından da Divanpark Konutları'nın temelini attıklarını dile getirdi.


Park düzenlemesi, restorasyon çalışmaları ve açılışı yapılan kapalı yüzme havuzuyla bölgenin çehresinin değiştiğini vurgulayan Kalaycı, "Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa...