12 / 05 / 2024

Çaycuma Belediye Kompleksi ihalesi ne zaman

Çaycuma Belediye Kompleksi ihalesi ne zaman

Çaycuma Belediye Kompleksi binası ihalesi 4 Ocak’ta yapılıyor. Çaycuma Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşmak için önemli bir aşamayı daha geçti. Kantarcı, "“Gelişen Çaycuma’ya daha iyi hizmet yolunda bir adımı daha atmış bulunuyoruz." dedi.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Çaycuma’nın imar sorunları çözülecek!

Çaycuma Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı toplantıda yaptığı konuşmada; “ Verdiğimiz her hizmeti kimseyi kayırmadan herkese eşit olarak yapmaya çalışıyoruz.“dedi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Çaycuma Belediye Kompleksi ihalesi ne zaman Haberi

Çaycuma Belediye Kompleksi ihalesi ne zaman

 İller Bankası’nca projesi kabul edilerek, ödeneği serbest bırakılan binanın, kaba inşaat ihalesinin 4 Ocak’ta Belediye Meclis Salonu’nda, saat 15.00’de yapılacağı açıklandı. Gazetelerde yayımlanan ihale ilanına göre, sözleşmenin imzalanmasından sonra 15 gün içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından da 340 gün içinde de inşaat bitmiş olacak. Buna göre binanın kaba inşaatı yılsonunda kadar bitmiş olacak. Dileyenler, Yeni Mahalle’de yapılacak olan hizmet binası için ayrıntılı bilgiyi EKAP’ta bulunan ihale dokümanından edinebilecek.


Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptığı açıklamada, “Gelişen Çaycuma’ya daha iyi hizmet yolunda bir adımı daha atmış bulunuyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmet binasının ön hazırlıklarını bitirerek ihale aşamasına getirdik. Bundan sonra tüm dikkatimizi yapım sürecine vereceğiz. Hızlı ve kaliteli bir şekilde bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bizden sonra da yıllar boyu...