02 / 05 / 2024

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.



 

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan ve tamamlandığında İstanbul'un kültür sanat yaşamına büyük katkı sağlayacak olan Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi projesinde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaları yerinde incelemek için alanı ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin mühendislerden bilgi alarak, projenin bir an önce tamamlanması için değerlendirmeler yaptı.

Dev kompleks tamamlandığında bin kişilik çok amaçlı salon, 300 kişilik konferans salonu, 600 araçlık otopark, gençlik merkezi, aile sağlığı merkezi, spor salonu, 5 bin metrekare çocuk parkı, toplantı salonları ve idari birimleri bünyesinde barındıracak. Toplam 30 bin metrekareden fazla alan üzerine kurulu kültür ve sanat kompleksi sadece Kağıthane'nin değil, İstanbul'un da sayılı kültür sanat merkezlerinden biri olacak.


Geri Dön