28 / 04 / 2024

Çayırova imar izni

Çayırova imar izni

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen kararla Çayırova ve Yeni Mahalle’ye 5 kat imar izni verildi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın müjde olarak verdiği karara CHP ise mağduriyet olacağı yanıtını verdi.

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Kocaeli'de 5 kat imar izni verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen kararla Çayırova ve Yeni Mahalle’ye 5 kat imar izni verildi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın müjde olarak verdiği karara CHP ise mağduriyet olacağı yanıtını verdi.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Malatya Kernek Parkı'nın yanındaki alana imar izni!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nın 2'inci Birleşimim gerçekleştirdi. Kernek Parkı'nın yanında bulunan ve 17 kat için izin talebinde bulunulan alana, toplam 7 kat için imar izni verildi.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

Çayırova imar izni Haberi

Çayırova imar izni

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen kararla Çayırova ve Yeni Mahalle’ye 5 kat imar izni verildi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın müjde olarak verdiği karara CHP ise mağduriyet olacağı yanıtını verdi.


 Çayırova’da 2 mahalleye verilen kat artışı tartışmalara neden oldu. Çayırova Belediyesi’nin talebi üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Mahalle ve Çayırova Mahallesi’nde kat artışı gerçekleştirerek 5 kat izni verdi. Verilen kararı memnuniyetle karşılayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, açıklama da bulunarak “Çayırova ve Yenimahalle mahallerimize kat artışı 5 kat olarak hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci’ye Teşekkür ediyoruz.


Ve Kocaeli İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”dedi.



Ancak kart artışına CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin kaya karşı çıktı. Yapılan artışınm gerçekle alakası...