05 / 05 / 2024

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileme

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileme

Kocaeli Çayırova Özgürlük Mahallesi ’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor. Eski adı 2 ’inci Cadde olan cadde, Çayırova Belediyesi önünde kuzey-güney yönüne doğru uzanıyor...

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Kocaeli Çayırova TOKİ daire fiyatları ne kadar?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde 157 adet konut satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ daire fiyatları ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ başvuru tarihi!

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak belirlendiği Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde 157 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova TOKİ başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ ev fiyatları ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ 'de 157 konut satışa sunulacak. Projede başvurular 15 Haziran tarihinden itibaren başlayacak. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ ev fiyatları ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli TOKİ Çayırova Evleri'nde 14 bin 189 TL peşinatla!

Kocaeli TOKİ Çayırova Evleri'nde 14 bin 189 TL peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Kura çekiminin 13 Temmuz'da gerçekleşeceği projede 157 tane daire satışa sunuluyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 394 TL taksitle!

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 394 TL taksitle 2 oda 1 salon daire sahibi olunabiliyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri tarafından kabul edileceği projede 157 tane daire satışa sunuluyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ taksit fiyatları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Kocaeli Çayırova TOKİ taksit fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli Gebze Çayırova TOKİ başvuru!

Kocaeli Gebze Çayırova TOKİ başvuru dönemi 15 Haziran'da başlayacak. Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değiştiği projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileme Haberi

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileme

Kocaeli’nin her köşesinde çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut caddeleri elden geçirerek modern bir hale getiriyor. Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor. Eski adı 2’inci Cadde olan cadde, Çayırova Belediyesi önünde kuzey-güney yönünde uzanıyor.


BİN 200 METRE UZUNLUĞUNDA

Bin 200 metre uzunluğundaki Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 15 metre genişliğe sahip olacak. Altyapısı tamamlanan cadde 1 gidiş bir geliş olarak düzenlenecek. Caddede sağlı sollu park alanları yer alacak.


14 BİN TON ASFALT

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde toplam olarak 14 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Caddede oluşturulacak kaldırımlara ise 16 bin metrekare parke örülecek. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nden sonra bölgede bulunan Fevzi Çakmak ve Turgut Özal Caddeleri’nde de yenileme çalışmaları yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir...