24 / 05 / 2024

Çaykur Didi Stadyumu

Çaykur Didi Stadyumu

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

Çaykur Didi Stadyumu'nun zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun adı değişiyor!

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

Çaykur'un yeni fabrikasının inşaatı sürüyor!

Dünyanın en kapsamlı çay paketleme fabrikalarından biri olacak Çaykur'un yeni çay paketleme fabrikasının inşaatı Rize'nin İyidere ilçesinde devam ediyor. Fabrika 300 milyon TL'ye mal olacak.

Bitlis Ahlat Şehir Stadyumu'nun çevresi yenileniyor!

Bitlis’in Ahlat Şehir Stadyumu’nun çevresinde ve iç kısımlarında başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor.

KSK Stadyumu'nun yapılması önündeki engel kalktı mı?

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stat alanı üzerine 15 bin kişilik yeni KSK stadyumu yapılmasının önündeki mülkiyet engeli kaldırılamadı.

1940 yılında İnönü Stadyumu'nun temeli atılmış!

1940 yılında Dolmabahçe'de şehir stadı olarak inşa edilecek olan İnönü Stadyumu'nun temeli Vali Lütfi Kırdar tarafından atılmış. Vali Lütfi Kırdar, yaptığı konuşmanın sonunda, stada 'İnönü Stadyumu' adı verildiğini açıklamış.

1939 yılında İnönü Stadyumu'nun planı hazırlandı!

1939 yılında Dolmabahçe'de inşa edilecek İnönü Stadyumu'nun planı İtalyan Mimar Vietti Violi tarafından hazırlanmış. Şeref Tribünü'nünün de yer alacağı stadyum 20 bin kişi kapasiteli olarak planlanmış.

1939 yılında İnönü Stadyumu 700.000 liraya mal olacak!

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar döneminde Dolmabahçe Gazhanesi'nin ve Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yere yapılacak olan, bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kulladığı, İnönü Stadyumu 700 bin liraya mal olacakmış.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Çaykur Didi Stadyumu Haberi

Çaykur Didi Stadyumu

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından inşa edilen ve Gençlik Spor Bakanlığı'na devredilen Rize Yeni Şehir Stadyumu, ardından Çaykur Rizespor'a kiralandı. Bir süre önce ise Çaykur firması stadyumun isim hakkına sponsor oldu. Yeni Şehir Stadyumu'nun ismi Çaykur Didi Stadyumu olarak değiştirildi. Kulüp tarafından stadyumun yeni ismi kullanılmaya başlamış olmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu tarafından stadyumun eski ismi ile anılması isim karışıklıklarına ve tartışmalara neden oldu.


'TFF bile yanlış kullanıyor'

Tartışmalar üzerine açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, stadyumun isminin Çaykur Didi Stadyumu olduğunu belirterek, "Hiçbir engel yok, prosedür arkadan işliyor, sizler rahatlıkla Çaykur Didi Stadyumu olarak stadın ismini yazabilirsiniz. Stadın adı artık Çaykur Didi'dir. Biz bildirimimizi yaptık, TFF bile yanlış kullanıyor. Kim 'Yeni Şehir' diye kullanıyorsa yanlış kullanıyor. Sadece...