06 / 05 / 2024

çayyolu ring seferleri

çayyolu ring seferleri

Sincan ve Çayyolu metro hatları güzergahında yer alan otobüs seferleri, 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren metroya yönlendirilecek. Yeni düzenleme ile Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir Yolu’ndaki trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatlatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Koordinat Çayyolu'nda ön satışlar başladı! 400 bin TL'ye!

427 konuttan oluşan Koordinat Çayyolu'nda ön satışlar başladı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 2 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatlar!

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatları 434 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Park Alyans Evleri'nde ilk teslimler Mart 2017'de başlayacak...

Koordinat Çayyolu projesinde ön lansman başvuruları başladı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana ürettikleri kaliteli ve konforlu projelerle Ankara inşaat sektörünün yakından tanıdığı firmalardan olan YP İnşaat’ın yeni projesi “Koordinat Çayyolu” görücüye çıktı.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Emlak Konut Koordinat Çayyolu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ilinin Çankara ilçesindeki Koordinat Çayyolu projesinin gayrimenkul değerleme raporunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Çayyolu'nda konut fiyatları düşer mi?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Çayyolu'nda konut fiyatları düşer mi?'' sorusunu cevapladı. İşte o yazı...

Pasifik Next Level Çayyolu ev fiyatları!

Pasifik Next Level Çayyolu ev fiyatları 3+1'lerde 800 bin TL'den başlıyor. 2018'in üçüncü çeyreğinde teslim edilecek olan Next Level Çayyolu projesinde 429 daire, 6 mağaza bulunuyor...

Next Level Çayyolu satışta! 2018'in son çeyreğinde teslim!

Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara’nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu'nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atıyor. 500 milyon TL'lik yatırımla yükselen projenin 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Çankaya Çayyolu'nda 2.2 milyon TL'ye satılık 6 kafe!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Çayyolu'nda 6 kafeyi satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 2 milyon 295 bin 50 TL olarak belirlenen kafelerin ihalesi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Çayyolu'ndaki dönüşüm için 5 soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Çayyolu Semti'nin Kentsel Dönüşüm çalışmalarına yönelik olarak 5 ayrı soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'nun yanıtlamasını talep etti..

Next Level Çayyolu basın toplantısı 4 Mayıs'ta!

Türkiye’nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik İnşaat, Ankara’nın en prestijli konut bölgesi Çayyolu’nun tam merkezinde yeni bir Next Level'a imza atmaya hazırlanıyor.

çayyolu ring seferleri Haberi

çayyolu ring seferleri

EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlilere daha konforlu, hızlı ve güvenli hizmet vermek için toplu taşımda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.


Sincan Metrosu ile Çayyolu metrosunun hizmete girmesi, yolcu alışkanlıklarının değişmesi, daha çok yolcunun metro taşımacılığına yönlendirilmesi, kent merkezi trafiğinin rahatlatılması gibi nedenlerle otobüs seferlerinde yeni bir düzenlemeye giden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankaray ve Batıkent metrosunda olduğu gibi Sincan ve Çayyolu metrolarına da ring seferleri başlatıyor.



-ODTÜ VE HACETTEPE KAMPÜSLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE 8 YENİ RİNG HATTI…



         Bu kapsamda 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren Eskişehir Yolu güzergahı başta olmak üzere; Sincan ve Çayyolu metrosu durakları ile civarlarındaki bazı hatlar ringe dönüştürülecek. Bu sayede de son durakları Kızılay ya da Ulus olan bu otobüsler, sadece en yakın metro...