05 / 07 / 2024

ÇE İnşaat Eyüp adres

ÇE İnşaat Eyüp adres

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Güzeltepe Mah. 1. Nilgün Sok. No:19 Eyüp - İstanbul...

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Ayhan Ayvalı tarafından kuruldu.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

ÇE İnşaat Eyüp adres Haberi

ÇE İnşaat Eyüp adres


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. 


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...