28 / 04 / 2024

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı saatlerri

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı saatlerri

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Bilişim Vadisi'ndeki 50 milyon dolarlık binalar yıkılıyor!

Kocaeli Gazetesi yazarlarından Tanzer Ünal bugünkü yazısında Bilişim Vadisi’nde, Yüksek Teknoloji Enstitüsü döneminde 50 milyon dolar harcanarak yapılan binaları yıkılmasını konu aldı. İşte o yazı:

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi açıldı!

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi, Mustafa Süzmetaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde açıldı.

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Nawafeth Emlak Medya Bilişim Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nawafeth Emlak Medya Bilişim Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamza Alhaj Youssef tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1979.Sokak'ta kuruldu.

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seda Cansız Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı.

Binkent Bilişim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binkent Bilişim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor?

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor? Sevgili okurlarım, geçen hafta cuma günü sizlere çok önemli bir skandalı duyurmuştuk. Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki skandalı…

Bilişim Vadisi 2016'da açılacak!

Sanayi Bakanlığı'nın hazırladığı Ar-Ge Paketi bugün EKK'ya geliyor. Pakete göre, tasarımı desteklemek için özel fon kurulacak. Bilişim Vadisi 2016'da açılacak, OSB'ler ve TÜBİTAK yeniden yapılandırılacak...

Kocaeli Bilişim Vadisi projesi için 3 ödüllü bina yıkılıyor!

Kocaeli’nde kurulacak Bilişim Vadisi projesi için, bölgede bulunan ve 50 milyon dolar harcanarak inşa edilen 3 binanın yıkımına başlandı. Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, kendisinin tasarladığı binaların yıkımının ‘planlara’ aykırı olduğunu söyledi.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı saatlerri Haberi

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı saatlerri

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. 33 yıllık tecrübesiyle yerel yönetimlere bilişim sektörü dikey pazarında uçtan uca destek hizmetleri sağlayan SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler kapsamındaki çözümlerini ve kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarını ziyaretçilerine sunacak. Kurumsal bilişim çözümleri alanında kamu ve özel sektördeki önemli kurumları bir araya getiren etkinlik kapsamında Türkiye'nin gündeminde yer alan kentsel dönüşümün altyapısı ile ilgili güncel çözümler de sunulacak. 


Bu yılki CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nın şehirlerin geleceğini ilgilendiren akıllı kentler konusuna geniş yer ayırdığına dikkat çeken SAMPAS Yönetim Kurulu Başkanı Sekip Karakaya, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı bilişim teknolojilerinin...