01 / 05 / 2024

CeBIT Fuarı nerede yapılacak

CeBIT Fuarı nerede yapılacak

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy' de 11 - 14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı kapsamında " Bilişim Anadolu ile Buluşuyor " toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi...

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

İSMOB Fuarı 2015 nerede?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Sampaş CEBİT'e katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

SAMPAŞ , CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarına katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerlebuluşturacaktır.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarım ziyaretçilerle buluşturacak. SAMFAŞ, 11 14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler ziyaretçilere sunulacak!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 11 Eylül'de başlayacak!

Sampaş, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. Sampaş, 11 -14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

Ankaralı firmalar CeBIT Fuarı'na davet edildi!

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy' de 11 - 14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı kapsamında " Bilişim Anadolu ile Buluşuyor " toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi...

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı 11-14 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi'nde!

İstanbul Fuar Merkezi'nde 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na İzmirli firmalar davet edildi. Hannover Messe Genel Müdürü Yardımcısı Murat Özer, firmaların potansiyel alıcılar ile buluşmasını istediklerini söyledi...

Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir?

Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı olarak nitelendirilen Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir? Emlak 2013 Fuarı nerede düzenleniyor? CNR EXPO nerede? İşte sizi Emlak 2013 Fuarına götürecek güzergahlar...

CeBIT Fuarı nerede yapılacak Haberi

CeBIT Fuarı nerede yapılacak


İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarına Ankaralı firmalar davet edildi.


İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı kapsamında "Bilişim Anadolu ile Buluşuyor" toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi.  


CEBIT Bilişim Eurasia Fuarına ilişkin düzenlenen basın toplantısına, Hannover Messe Genel Müdür Yardımcısı Murat Özer, Semor A.Ş. Genel Müdürü Nezih Kuleyin, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Turhan Menteş, Bilişim Muhabirleri Derneği Başkanı Musa Savaş, Bilişim Derneği İkinci Başkanı Cem Kıvırcık katıldı.  


 Toplantıda Anadolu'dan fuara katılacak firmalara sağlanacak finansal destekler ve KOSGEB işbirlikleri anlatıldı. Hazırlıkları süren Cebit Bilişim Eurasia ve CeBIT Global Konferansının bu yıl çok daha aktif geçeceği belirtilerek, Ankaralı firmalar fuara davet edildi.  


Murat Özer, İstanbul Yeşilköy'de 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı"...