27 / 04 / 2024

cebit Sampaş

cebit Sampaş

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sampaş Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Altuncu, Çetin Ercüment Başkaya, Tarık Altuncu ortaklığında kuruldu. 

Akfen- Sampaş Zincirlikuyu projesinde çalışmalar başladı!

Has Mimarlık, İstanbul Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ni dönüştürmek üzere proje geliştirdi. 400 bin metrekare inşaat alanına yayılan konut-ofis-günlük alışveriş karma kullanımı sayesinde bulunduğu noktanın prestijine uyum sağlayacak.

Sampaş ve Akfen Holding'ten Şişli Central projesi!

Geçtiğimiz yıl Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'nin tamamında 150 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak Yeni Kore Şehitleri projesiyle konuşulan grup, bu kez aynı bölgede planladıkları Şişli Central projesiyle ortaya çıktı.

Kentsel dönüşüm altyapı sorunlarına çözüm olabilecek mi?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Wise TV’ye konuşan Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya kentsel dönüşümde gelinen noktayı ve yapılması gerekenleri anlattı.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Yatırımcılar hangi yolu izlemeli? Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya konuyla ilgili konuştu..

İşte Adana kentsel dönüşüm projesinin detayları!

Sampaş AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Adana'da 1078 dönüm alan üzerine yapılıp kentin en gözde semti olması planlanan 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tanıttı.

Türkiye’nin ilk yerel yönetimler açık veri portalı Gaziantep'te yapıldı!

İlk olarak Gaziantep Şahinbey Belediyesi için SAMPAŞ tarafından hayata geçirilen açık veri portal projesinin yaygınlaşması bekleniyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi öncülüğünde, Türkiye’nin akıllı kentler mimarı olan SAMPAŞ tarafından geliştirildi.

Adana kentsel dönüşüme 6 milyar TL ayırdı!

Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin adet konut ve iş yeri bulunuyor.

Sampaş en başarılı proje kategorisinde ödül aldı!

İspanya’nın Barcelona kentinde 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Akıllı Kentler Fuarı kapsamında 30 ülkeden 120 projenin yarıştığı ödül töreninde SAMPAŞ “En Başarılı Proje” kategorisinde ödüllendirildi.

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm çalışmaları için önerilerde bulundu!

Türkiye'de ''akıllı kent'' konseptini ilk uygulayan firmalardan olan Sampaş yerel yönetimlere daha modern kentler kurmak üzere yazılım tasarımından, eğitimden işletime ve kurulumuna kadar çalışmalar yapıyor.

Sampa Otomotiv’in Yeni Merkez Ofisinde Gönye Proje Tasarım İmzası!

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

cebit Sampaş Haberi

cebit Sampaş

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, yerel yönetimlere; yazılım tasarımından kuruluma, eğitimden işletime, bakım ve destek servislerinden danışmanlığa kadar yüksek katma değerli hizmetler sunan SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacaktır.

33 yıllık tecrübesiyle 500 ‘ün üzerinde belediyeye Akıllı Kent uygulamalarını sunmakta olan SAMPAŞ A.Ş.; Web Tabanlı Yönetim Bilgi Sistemi (WebMIS), Akıllı Belediyecilik (MIB), AKOS - Kentsel Proje Çözüm ve Hizmetlerimiz, Akıllı Su Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Büyükşehirlerde Dönüşüm Yol Haritası çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacaktır. “Akıllı, Estetik, Ekolojik ve Sürdürülebilir Kentler” oluşturarak kentlerin marka değerini ve vatandaşların yaşam kalitesini yükselten; insan odaklı yönetim anlayışını yaygınlaştıran uygulamaları hakkında ziyaretçilerine bilgi verecektir.


Tarih: 11 Eylül 2014, Perşembe

Yer:    İstanbul Fuar...