07 / 05 / 2024

Cebrail Demirok

Cebrail Demirok

Sinerji Cephe Sistemleri İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirok ve Cebrail Demirok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Sevilen Sokak'ta kuruldu.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Turgud tarafından kuruldu.

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cebrail Çetinkaya ve Zeynep Özen ortaklığında kuruldu.

Kapsül İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapsül İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı'da Muhammet Demirok tarafından kuruldu.

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Vahdet Demirok tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta 150  bin TL sermaye bedeli  Volkan Demirok tarafından kuruldu.

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Esaş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esaş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Gümüş tarafından kuruldu.

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karaarslan ve Cebrail Karaarslan ortaklığında kuruldu.

DMK1 İnşaat Metal Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMK1 İnşaat Metal Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Demirok tarafından kuruldu.

Kastamonu'da 18 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Cebrail Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 18 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 16 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shoaıb  Walajahı, Muhammed Samı Walajahı,  Sarwat Shoaıb    Walajahı, Tuğba  Tunga ve Yasin Cebrail   Tunga ortaklığında kuruldu. 

Cebrail Demirok Haberi

Cebrail Demirok

Sinerji Cephe Sistemleri İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirok ve Cebrail Demirok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Sevilen Sokak'ta kuruldu.


Sinerji Cephe Sistemleri İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; CEPHE SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ OLARAK -Her türlü ağaç demir çelik alüminyum ve plastik doğrama işlerini yapmak, yaptırmak, yapılmış olanları almak ve satmak, gerekli yerlere montajını yapmak, bu iş için gerekli teçhizat ve makinelerin imalatı ithalatı ve pazarlamasını yapmak -Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü üst yapı altyapı baraj köprü park bahçe düzenlemesi malzemeli ve malzemesiz inşaat taahhüt işleri ile ilgili resmi ve özel...