07 / 05 / 2024

Çekiçler Grup

Çekiçler Grup

Çekiçler Grubu Ar-Ge ve Dış Pazarlar Müdürü Çekiç, inşaatı devam eden ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak yeni fabrika binaları ile açık ve kapalı alanlarını büyüteceklerini dile getirdi

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan İşler tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Samsung Büyük Tv Günleri başladı! Samsung televizyon alana 2 bin TL hediye çeki! Samsung 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsung online mağazalarında 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında, seçili Samsung Akıllı Tv alımlarında 2 bin TL hediye çeki kazanabilirsiniz. Kampanyada OLED Tv’ler, 4K Tv’ler, UHD’ler ve daha birçok ürün yer alıyor. İşte, Samsung Büyük Tv Günleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin sermaye bedeli  ile Mücahit Güler tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Keleş tarafından kuruldu.

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İşler tarafından kuruldu. 

Çekiçler Grup Haberi

Çekiçler Grup

Eskişehir’de 1957 yılında yeni ufuklara, yeni iş fikirlerine yönelmek üzere, mermer pazarlama ve lojistik faaliyetleri ile temellerini oluşturan Çekiçler Grubu, 1991 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasına geçerek mermer ve doğaltaş üretimini de faaliyetlerine ekledi.


Bugün yaklaşık 50 bin metrekare açık alan üzerinde 15 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyetlerini sürdüren grup; mermer, traverten, limestone, oniks, diğer maden ve doğaltaşlardan oluşan ürün yelpazesinde, bu ürünlerin blok, plaka, fayans, özel ölçü ve tasarımlarından oluşan 100’e yakın çeşitliliği bulunduruyor. Grup, 2012 yılında yüzde 20 büyümeyi hedefliyor.


Şirket olarak ülke ekonomisine hizmet ettiklerini belirten Çekiçler Grubu Ar-Ge ve Dış Pazarlar Müdürü Mustafa Çekiç, üçüncü kuşak ve profesyonel yönetimle birlikte sanayi, ticaret, madencilik, lojistik sektörleri ve uluslararası ortaklarıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.


Grup olarak her türlü doğaltaşın ocaklardan...