29 / 04 / 2024

çekmeköy butik proje arsası

çekmeköy butik proje arsası

İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi Küçükkoru mevkiinde 8 dönüme yakın arsa satışa çıkıyor. Ormana yakınlığı dolayısıyla son derece temiz bir havaya sahip olan arsanın 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında.

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

İnşaatçılar Çekmeköy’de proje yarışına hız verdi!

İstanbul’un yeni gelişim bölgesi Çekmeköy’de proje yarışı hızlandı. Sinpaş’tan İş Altınhas İnşaat’a ve 216 Yapı’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje ürettiği bölgede, inşaat, planlama ve satış aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

YCS-Komar Yapı Grup'tan Çekmeköy'e yeni proje!

YCS-Komar Yapı Grup ortaklığı Çekmeköy'de yeni bir projeye başlıyor. 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek proje 4+1 dubleks villalardan meydana geliyor.

Çekmeköy'de satılık orman manzaralı butik proje arsası!

İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi Küçükkoru mevkiinde 8 dönüme yakın arsa satışa çıkıyor. Ormana yakınlığı dolayısıyla son derece temiz bir havaya sahip olan arsanın 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında.

Çekmeköy 216 Butik Plus'ın yüzde 60'ı satıldı!

Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus’ta konut alıcısı kârlı yatırıma koştu. Projede konutların yüzde 60’ı satıldı. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, nitelikli projeler üreterek satışlarını artırdıklarını söyledi.

Çekmeköy 216 Butik Plus'ta kampanya başladı!

Çekmeköy'de 216 Butik Plus'ta kampanya başladı. ‘Peşinatı teslimde' adlı kampanyadan yararlanmak isteyenler, daire bedelini yüzde 75'ine denk gelen krediyi şimdi kullanıp, peşinatı ise teslimde ödüyor.

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

çekmeköy butik proje arsası Haberi

çekmeköy butik proje arsası

İstanbul'da butik konut projesi geliştirmek üzere arsa arayanların ilgileneceği 7 bin 910 metrekare yüzölçümündeki arsa Çekmeköy'de Merkez Mahallesi'nde yer alıyor. Ormana yakınlığı dolayısıyla son derece temiz bir havaya sahip olan arsanın 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında. 


Emsali yükselecek

Yüzölçümü olarak bölgede proje geliştirmeye uygun nadir arsalar arasında yer alan taşınmazın imarı, tüm Çekmeköy'de yapılaşma durdurulduğu için bulunmuyor. Fakat arsanın işlem önceki 0.60 emsale sahip olduğunu dile getiren yetkililer, daha küçük komşu parsellerde dahi 1.5 emsal bulunduğuna dikkat çekerek bu parselinde en az 1.5 emsale sahip olması gerektiğini ileri sürüyor.


Arsanın meyilli bir yapısı olduğu için teraslı projelere uygun olduğuna dikkat çeken yetkililer, "Eğimli yapı hem konutların birbirlerinin görüş açılarını kesmeden yapılaşma imkanı sunuyor hem de temiz orman havasından yararlanabilmek için...