16 / 05 / 2024

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Gökhan Bars tarafından 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi'nde kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmud Kudun ve Harun Furkan Kudun ortaklığında kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nezih Zaim ve Selma Zaim ortaklığında kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Azize Yüce ŞAhin tarafından kuruldu.

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Gökhan Bars tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Çekmeköy Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; A) Emlak Müşavirliği 1- Başta konut ve işyeri olmak üzere her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,eksper hizmetinde bulunmak, gerektiğinde projelendirmek. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis etmek, ipotek almak, ipotek vermek ve ipotekleri fek etmek.Danışmanlık ve komisyonculuk faaliyetlerinde bulunmak, 2- Gayrimenkulleri üzerinde...