28 / 04 / 2024

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.



Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. araçları kiraya vermek Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Hayvancılıkla ilgili mera ıslah çalışmaları yapmak ve bununla ilgili her türlü tesisi kurmak, kurdurmak, besicilik yapmak, yaptırmak. 6. Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak, Her türlü un, bakliyat, yağ vs gıda maddelerinin toptan ve perakende satışını yapmak bunlarla ilgili çeşitli yerlerde fabrika, satış yeri, depo ve ofis gibi gerekli işyeri kurma ve işletmek, 8. Tamamen veya kısmen kendi imal ettiği veya ettirdiği veya doğrudan satın aldığı her türlü gıda ürünlerinin toptan ve perakende olarak yurt içinde satışını yapmak, bu amaçla işyeri açmak, Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. gayrimenkul danışmanlık hizmetleri vermek
 


Geri Dön