17 / 05 / 2024

çekmeköy site yöneticileri toplantı

çekmeköy site yöneticileri toplantı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Çekmeköy'de gecekondularının yerine site yapılan sakinlerden tepki!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 2018'de İSKİ tarafından, derenin ıslah edileceği nedeniyle gecekonduların yıkımı yapıldı, fakat aynı yerde site inşa edildi. Çekmeköy'deki Farabi Sokak’ta yaşayan mağdur aileler, yaşadıklarını anlattı.

Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda aidat yolsuzluğu tepkisi!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda 5 bin kişi site yönetimini protesto etti. Site yönetiminin fazladan aldığı ücretin dışında, aidata istediği ek 6 milyon TL’lik bütçe karşısında site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çekmeköy'ün altyapı ve üstyapı sorunları çözülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Çekmeköy Belediyesi yöneticileri Çekmeköy’ün sorunlarının yerinde tespiti için yürüyüşlerine devam ediyor.

Yenimahalle'de apartman ve site yöneticileri eğitimi başladı!

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi iş birliğiyle başlatılan Apartman ve Site Yöneticileri Eğitimi projesinin ilk toplantısı Yenibatı Mahallesi’nde gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...

Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nce düzenlenen ve Maltepe Belediyesi tarafından desteklenen “Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli”, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Me

216 Rezidans Çekmeköy'de 100 metrekarelik dairenin aidatı 200 lira olacak!

İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak.216 Rezidans Çekmeköy'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.

216 Rezidans Çekmeköy projesinde düşük aidat garantisi!

İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak 216 Rezidans Çekmeköy projesi düşük aidat garantisiyle de bütçeleri koruyor.

Çekmeköy 216 Butik teslim tarihi!

216 Yapı, Anadolu Yakası'nda yeni bir projeye başlıyor. 216 Butik adı verilen proje Çekmeköy'de yükseliyor

Çekmeköy'ün merkezinde ev fiyatları 1.000 dolardan başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Kurumsal Değerleme Departmanı'ndan Kıdemli Değerleme Uzmanı Simge Sevin Aksan Çekmeköy Bölgesi'ndeki gelişmeleri www.emlakkulisi.com için analiz etti…

Çekmeköy'de 2B yasasıyla kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul'un ormanlık alanı en çok ilçelerinden Çekmeköy, 2B yasasıyla dönüşüme hazırlanıyor. Belediye Başkanı Poyraz “Ömerli ve Nişantepe'ye büyük konut projeleri yapılacak” dedi

çekmeköy site yöneticileri toplantı Haberi

çekmeköy site yöneticileri toplantı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; Merkez, Çamlık, Hamidiye, Mehmet Akif ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde yer alan sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kent Park’taki sosyal tesiste gerçekleşen buluşmada, mahallelerin durumları konuşuldu.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başta bu mahalleler olmak üzere başlayan ve başlanacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Site sakinlerinin gözünden mahalle ihtiyaçlarını da not alan Başkan Poyraz, yakında halka açılacak proje öneri sistemi hakkında da bilgi verdi. Poyraz, “bundan sonra yönetime daha kolay projeler önerebileceksiniz,” diye...