09 / 05 / 2024

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro açıldı mı 2022

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro açıldı mı 2022

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Türkiye vites yükseltti! Büyüme beklentisi aşıldı

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin 2023-2024 seneleri için büyüme beklentisini açıkladı. Buna göre Moody's'in beklentisi yukarı yönlü oldu.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Altunizade'deki arazi satışına yönelik dava açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin 11 Kasım’da satacağı Altunizade’deki kupon araziye ilişkin satış kararının yürütmesinin durdurulması için  CHP Meclis Üyesi Ayça Betül Kını Mete tarafından dava açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro açıldı mı 2022 Haberi

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro açıldı mı 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın Sultanbeyli istasyonunda iki tünel açma makinesinin kazılara başlaması nedeniyle bir tören gerçekleştirildi.

Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve mega kentte 10 metro inşaatının aynı anda sürdürüldüğüne vurgu yaptı. 

İşte Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki son durum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sene üç açılış yapacaklarının altını çizdi ve bu hatlardan Dudullu-Bostancı Metro Hattı ile Rumeli Hisarı-Aşiyan Füniküler Hattı'nın tamamen, Kabataş-Mecidiyeköy Hattı'nın ise kısmen açılacağına dikkat çekti. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının durdurulmadığını da belirten Ekrem İmamoğlu, yüzde 15’in altında ilerleme olduğu için müteahhitlerin sözleşmeyi tek taraflı feshettiğine, feshedilen hatlardan birinin yeniden ihaleye çıkma izninin geldiğine, diğer hat için ise beklediklerine vurgu yaptı. 

Beylikdüzü metrosu...