29 / 04 / 2024

Çekmeköy Ulus Pazarının yerine okul mu yapılacak

Çekmeköy Ulus Pazarının yerine okul mu yapılacak

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi, 1 Ada 65, 75, 78, 79, 80, 81 ve 82 Parsel'ler İle 110 Ada 7, 12, 13 ve 14 Parselde yer alan arsalarının değerini açıkladı. İşte o rakam...

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 130 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 569 ada 1 parselde bulunan 119 adet konut ve 11 adet ticari üniteden oluşan toplam 130 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 21 Ekim tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Çekmeköy'de gecekondularının yerine site yapılan sakinlerden tepki!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 2018'de İSKİ tarafından, derenin ıslah edileceği nedeniyle gecekonduların yıkımı yapıldı, fakat aynı yerde site inşa edildi. Çekmeköy'deki Farabi Sokak’ta yaşayan mağdur aileler, yaşadıklarını anlattı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Çekmeköy Ulus Pazarının yerine okul mu yapılacak Haberi

Çekmeköy Ulus Pazarının yerine okul mu yapılacak


Hamidiye Mahallesi’ndeki Çekmeköy Belediyesi’ne ait açık alanda cumartesi günleri kurulan, halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen giyim ve ev eşyalarının satıldığı Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılacak. Kurulduğu açık alanın 550 m yakınındaki Çekmeköy Kapalı Pazar Yeri’ne taşınacak pazara ulaşım için ilçenin çeşitli noktalarından gün boyu ücretsiz servisler kaldırılacak. Kapalı olması nedeniyle pazarcıları mevsimsel sorunlardan da koruyacak olan yeni pazar alanında; bankamatikler, dinlenme alanları, çocuklar için oyun alanları, güvenlik, otopark ve ısıtma sistemi de bulunacak.


Eski Pazar Alanına Okul Yapılacak


Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye, Mehmet Akif ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde ortaya çıkan ilk okul ve orta okul ihtiyacının giderilmesi için kendisine ait olan boş arsayı  Milli Eğitim Bakanlığı’na  tahsis etmek üzere okul alanı olarak projelendirdi.


Çekmeköy...