05 / 05 / 2024

çekmeköy yatırım

çekmeköy yatırım

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyon’u bulduğunu söyledi...

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

2020 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

2. Ekonomi ve Yatırım Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkul sektöründe de son 6 aydır pek çok yabancı kurumsal yatırımcıyla görüşüyoruz. Bu yabancı yatırımcıyı mutlaka çekmek zorundayız'' dedi.

Sur Yapı 2017'de 2,7 milyarlık yatırım yapacak!

2016'yı yatırım ve lansman yılı ilan eden Sur Yapı, karşılaşılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen 'durmak yok daha çok çalışarak yola devam' diyerek yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Zekeriyaköy konut yatırımı açısından en avantajlı yer!

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Leröy Türkiye'yi yatırım üssü seçti!

Alarko'nun su ürünleri şirketi Alfarm'ı satın alan Norveçli Leröy, Türkiye'yi yatırım üssü yapma kararı aldı.Türkiye üzerinden komşu ülkelere ihracat planlayan şirket, ucuza ekmek arası somon yedirecek.

Etna Turkuaz Çekmeköy'de inşa ediliyor! 171 bin liraya!

İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy, yatırımını ve yaşamını burada planlayanlara şimdiden kazandırmaya başladı. Etna Turkuaz Çekmeköy'de inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 171 bin liradan başlıyor.

Vakkas Altınbaş Kıbrıs'a yatırım çekmek için Mersin'den Girne'ye yüzecek!

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, işadamlarının KKTC 'de yatırım yapmasını sağlamak için ilginç bir yönteme başvurdu. Altınbaş, Mersin'den Girne'ye tam 40 saat yüzecek

Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar?

Dairelerin teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar sorusuna 420 milyon TL cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

çekmeköy yatırım Haberi

çekmeköy yatırım


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, Ortadoğu’da yaşanan olaylara değinerek, “Dünyanın birçok noktasında ve yakın coğrafyada yürekleri dağlayan hadiselere şahit oluyoruz. İnsanlık onuruna yakışmayan bu olayları kabullenmek mümkünü değil” diye konuştu.


“İnsan hayatını hiçe sayan bir takım gelişmelere birlikte tanıklık etmekteyiz” diyen Başkan Kadir Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “ 21. Yüzyıl dediğimizde modernleşmiş, gelişmiş ve küresel köy dediğimiz bir dünyada bütün insanların mutlu olacağı bir dünyayı konuşmamız gerekirdi. Maalesef her gün onlarca ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği hadiseleri öğrenmekte ve bunlara tanıklık etmekteyiz. Maalesef demokrasi ve insan hakları ayaklar altına alınmakta ve bunları görmekteyiz. Bir tarafta menfaatleri uğruna doğrulara sırtını dönenler var, diğer tarafta her şeyi göze alarak hakkı ve hakikati yüksek sesle haykıranlar var.”


Böyle bir ortamda Türkiye’nin en doğru...