01 / 05 / 2024

çekmeköy yeni konut projeleri

çekmeköy yeni konut projeleri

3 blok halinde inşa edilen Aletha projesinde 280 adet konut bulunuyor. Aletha Çekmeköy'ün 2019 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Nesrin Göken: Çekmeköy İstanbul’un yeni yatırım bölgesi olacak!

3. Köprü bağlantı yollarının ve yeni metro hattının desteklediği İstanbul’ un yeni yatırım bölgelerinden olduğuna dikkat çeken Nesrin Göken, Dekon Silva’nın, şehrin içinde ama doğanın da hissedileceği bir proje olduğunu belirtti.

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2,92 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2018 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.92 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83 oranında artış gerçekleşti..

Yeni konut fiyatları Ekim'de yüzde 2,82 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0.05 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.82 oranında artış oldu...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2018'de yüzde 3,05 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.05 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.05 oranında arttı...

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 3.5 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Ağustos ayında arttı. Yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 3.5 artışla 629 bin oldu. 

Son üç yılda 1.6 milyon yeni konut satıldı!

TÜİK ‘Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması’ sonuçlarını açıkladı. Verilere göre, son üç yılda 1.6 milyon yeni konut satılırken, ev sahibi olanları oranı düştü.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 3.55 arttı!

GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs 2018 Raporu açıklandı. Rapora göre fiyatlar Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.28 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.55 oranında arttı...

çekmeköy yeni konut projeleri Haberi

çekmeköy yeni konut projeleri


Aletha projesi Has İnşaat, Albayrak Beton ve Etna İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Proje 9 dönüm alan üzerinde yükseliyor.


3 blok halinde inşa edilen Aletha Çekmeköy'de 280 adet konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi.


Kazı çalışmalarının başladığı Aletha Çekmeköy'ün 2019 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Aletha projesinin sosyal donatı alanları arasında; Açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, otopark ve çocuk oyun alanları mevcut.


*Haberdeki görsel, Etna Kandemir Evleri'ne aittir.



Web adresi: http://www.etnainsaat.com.tr

Telefon: 0216 484 84...