08 / 05 / 2024

çekmeköyde icarlık arsalar

çekmeköyde icarlık arsalar

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 15 milyon 200 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından 23 Temmuz 2014 günü yapılacak.

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköyde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşuk    Çelik tarafından kuruldu.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Gayrimenkul yatırımcısının planları değişti!

Koronavirüs salgının artmasıyla beraber gayrimenkul yatırımcısının tercihi değişti. Vatandaşlar artık arsaları yatırım için değil yaşamak için alıyor...

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Faizsiz konut sistemi alarm mı veriyor?

Türkiye’de hızla büyüyen faizsiz ev sistemleri alarm vermeye başladı. Kovid-19 süreci ile işsiz kalan, hastalanan üyeler parasını çekmek isteyip sıkıntı yaşayınca pek çok mağdur avukatlara başvurdu. 

Köyde ve kırsal alanlarda yaşayanlar dikkat! O süre uzatıldı!

Köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması veya bunların taksitlerinin zamanında ödenmemesi durumunda taşınmazın köy tüzel kişiliği adına tescil edilmesi için öngörülen süre 31 Aralık'a uzatıldı.

çekmeköyde icarlık arsalar Haberi

çekmeköyde icarlık arsalar

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 15 milyon 200 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle  İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından 23 Temmuz  2014 günü saat 10:20'de gerçekleşecek.


İlanın detayı için