02 / 10 / 2024

çekmeköyde konut imarlı alan

çekmeköyde konut imarlı alan

Çekmeköy Belediyesi; konut ve ticari imarlı iki farklı alanı satışa çıkarıyor. İhaleleri 15 Ocak tarihinde yapılacak

Başkentte 80 adet konut imarlı arsa satılıyor! 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Ankara Altındağ Belediyesi, 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla 80 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da arsa fırsatı… Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Tuzla Belediye Başkanlığı, konut imarlı 8 arsayı satışa çıkardı. 1 milyon 800 bin TL’den başlayan arsaların satış ihalesine katılım için gerekli şartlar tek tek açıklandı. 

İstanbul'da 5 taksitle konut imarlı arsa satılıyor! 

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik'te yer alan 11 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsanın satış ihalesi 21 Ağustos tarihinde yapılacak.

Pendik Belediyesi'nden satılık konut imarlı arsa! Megakentte taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Pendik Belediye Başkanlığı, Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan tutar 5 taksitle ödenebiliyor.

Esenler'de 25 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

İstanbul Esenler'de yer alan konut imarlı arsa 25 milyon TL'ye satılıyor. Belediye ihale ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar...

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

İki ilde konut imarlı satılık 5 arsa! 

Kocaeli ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar konut imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

çekmeköyde konut imarlı alan Haberi

çekmeköyde konut imarlı alan

Çekmeköy Belediye Başkanlığı; konut ve ticaret imarlı 2 alanı satışa çıkardı. Ömerli'de yer alan konut alanı 3 milyon 284 bin 332 TL'den ihaleye çıkıyor. İhalesi 15 Ocak 2013'te yapılacak. Nişantepe'deki ticari alan ise 1 milyon 396 bin 108 TL'den satışa çıkıyor. Bu alanın ihalesi ise 15 Ocak 2013'te saat 09.30'da gerçekleştirilecek. 


Detaylı bilgi için