24 / 07 / 2024

Çekyat

Çekyat

Evler küçük mobilyalar büyük. Masko'daki İrtibat Mobilya bu serzenişlere kulak vermiş ranzaya dönüşen kanepe, sekiz kişilik yemek masası olan orta sehpası üretmiş. Sırada çift kişilik yatak olacak tekli koltuk var!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç olay!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç bir olay yaşandı. Dairede çekyat altında ve bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi bulundu.

Çekyat Haberi

Çekyat

Mobilya alışverişinde klasik anne istekleri vardır. Mesela, alınacak eşya kanepe ise açılıp yatak olması, altında her şeyi toparlayacak kocaman bir kasası bulunması istenir. Yemek masası olabildiğince kibar görünsün, misafir geldiğinde 12 kişiyi birden sofraya buyur etsin denir. Tabii tüm bu talepler Türk misafirperverliğindendir. Üreticiler de durur mu, anneleri mutlu etmek için aklın sınırlarını zorlar, yeni tasarımlara yelken açar. Masko ve Eyüp'te mağazaları bulunan İrtibat Mobilya da bu firmalardan biri. Mağazada hayli ilginç, bir o kadar da kullanışlı tasarımlar var. Kanepeler ranzaya dönüşüyor, sehpalar ütü masası ya da sekiz kişilik bir yemek masası oluyor. Mağazada bulunduğumuz süre boyunca gördüklerimiz, arabaların insana benzeyen robotlara dönüştüğü reklam filmlerini aratmıyor!


Çalıştığı markayı satın almış


İrtibat Mobilya'nın merkezi Eyüp'te. Üretim de burada yapılıyor. Tasarım, üretim ve...