03 / 05 / 2024

Celal Ceylan

Celal Ceylan

Hins Turizm İnşaat Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet İrfan Açıkgöz, Celal Ceylan, Harun Aydın, Nesim Ekinci ve Selahattin Akaydın ortaklığıyla kuruldu...

Mehmet Ceylan yeniden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Mehmet Ceylan, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte karar:

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Arın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Seren Ceylan- Michael Shvo çifti New York'taki evinin kapılarını açtı!

İstanbul’da dublaj yaparak geçinen bir genç kızken ABD’nin ünlü milyarderlerinden Michael Shvo ile evlenince hayatı peri masalına dönen Seren Ceylan anne oldu. Shvo çifti, ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı.

Beşiktaş Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde icradan satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde bulunan 2 dairenin toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Celal Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi dönüşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ayça Atikoğlu bugünkü yazısında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ı anlattı. Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi de kentsel dönüşümle yenilenecek.

Celal Koloğlu, inşaat sektöründeki teftiş faaliyetlerini anlattı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, kayıt dışı istihdamın yüzde 33 seviyelerinde olduğunu belirterek, "Denetimler kayıt dışı ekonomiyle mücadelede etkin bir araç" dedi.

Mehmet Ceylan: Dönüşümden istifade edenler yerel yönetim ve müteahhitler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, yüksek emsal artışlarıyla dönüşümden istifade eden yerel yönetim ve müteahhitler olduğunu söyledi. 3'üncü'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde dönüşüm sorunları masaya yatırıldı.

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Celal Ceylan Haberi

Celal Ceylan

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  şirket turizm sahasında yurtiçinde ve yurtdışında ilgili kanun tüzük ve yönetmelik gibi mevzuat çerçevesinde turizm her türlü turistik işletmeler otel motel tatil köyü apart oteller kamping yat limanı marina yeme içme tesisleri eğlence yerleri buna benzer turistik tesisler kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi İmsan Küçük Sanayi Sitesi C Blok NO:2/4 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet İrfan Açıkgöz, Celal Ceylan, Harun Aydın, Nesim Ekinci ve Selahattin Akaydın ortaklığıyla...