05 / 05 / 2024

Celal Pir kim

Celal Pir kim

Giresun Orman Bölge Müdürü Celal Pir kimdir? Celal Pir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Celal Pir, ne zamandan beri Giresun Orman Bölge Müdürü olarak görev alıyor?

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü ekonominin kilidi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Ankara'nın ekonomiye katkısının her geçen gün arttığını belirterek, özellikle konut alanında gerçekleşen yatırımlarla tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü ekonomi kilidi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Ankara'nın ekonomiye katkısının her geçen gün arttığını belirterek, özellikle konut alanında gerçekleşen yatınmlar ile tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Celal Çağlar: Satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçemiz var!

Oyak Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, Oyak Grubu'nun toplam satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçesi olduğunu belirterek, Denizli Çimento'nun 400-450 milyon dolar arasında bir rakama satın alındığını söyledi.

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Celal Pir kim Haberi

Celal Pir kim

Celal Pir kimdir?

Celal Pir, Gümüşhane İli Torul İlçesi Güzeloluk Köyünde 1960 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ordu’da tamamladı. İstanbul Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.

      

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü Espiye ve Giresun Orman İşletme Müdürlüğü ile Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Edremit Orman İşletme Müdürlüklerinde İşletme Şefliği, Giresun Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdür Yardımcılığı, Bulancak ve Ilgaz Orman İşletme Müdürlüklerinde İşletme Müdürlüğü, 

        

2003 2010 yılları arasında Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcılığı ile 2010 2013 yılları arasında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Celal Pir, Giresun Orman Bölge Müdürlüğüne yapılan görevlendirme üzerine 01.02.2013 tarihinde Giresun Orman Bölge Müdürü olarak göreve başladı.

            

Evli ve iki çocuk...