20 / 05 / 2024

Celal Zade Turizm kimin

Celal Zade Turizm kimin

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Celal Alkan tarafından kuruldu. 

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Kocabal ve Celal Öksüz ortaklığında kuruldu.

Dcz İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dcz İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade tarafından kuruldu.

İlb İnşaat Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlb İnşaat Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal İlbay tarafından kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Papel Turizm İnşaat Gıda  Limited Şirketi kuruldu!

Papel Turizm İnşaat Gıda  Limited Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Celal İpek tarafından kuruldu.

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Umuç tarafından kuruldu.

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Gelener tarafından kuruldu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Özaltunel Turizm Otelcilik İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özaltunel Turizm Otelcilik İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Altunel tarafından tarafından kuruldu.

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Celal Alkan tarafından kuruldu. 

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Celal Duru ve Ercüment Erdem ortaklığında kuruldu. 

Celal Zade Turizm kimin Haberi

Celal Zade Turizm kimin

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 600 bin TL sermaye bedeli ile ile Celal Alkan tarafından kuruldu. 

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmus acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulasım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satıs yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat isletmeciligi yapmak, gemi ve yat kiralamak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Sirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet,...