29 / 04 / 2024

çelem loft nerede

çelem loft nerede

Office Pan Mimarlık'ın Çelem Loft projesi Kadıköy Suadiye'de inşa edildi. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projenin inşaat çalışmaları bu yıl bitti.

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

Cer Loft 11 soruda tüm detaylarıyla!

Cer Loft projesini kim yapıyor? Cer Loft'ta kaç daire var? Cer Loft ne zaman teslim? Cer Loft fiyatları ne kadar? Cer Loft ödemeleri nasıl yapılıyor? Cer Loft ödemeleri nasıl yapılıyor? Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 soruda tüm detaylarıyla...

Cer Loft nerede?

Cer Loft'ta lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar 3 milyon 625 bin liradan başlıyor. Peki Cer Loft nerede? İşte Cer Loft konum detayları...

Koru Narlıdere nerede?

Koru Narlıdere nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve loft daireler bulunuyor.

Beylikdüzü Loft Valley nerede?

106 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü Loft Valley projesinde oturumlar 2019 yılında başlayacak. Peki Beylikdüzü Loft Valley nerede?

Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den loft dairelere kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede bloklar 25 kat şeklinde yükseliyor. Projede 290 adet daire bulunuyor. Peki Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Office Pan Mimarlık'tan Çelem Loft projesi!

Office Pan Mimarlık'ın Çelem Loft projesi Kadıköy Suadiye'de inşa edildi. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projenin inşaat çalışmaları bu yıl bitti.

Akfen Loft İncek projesi nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılacağı Akfen Loft İncek projesi 'nde daire daire fiyatları 314 TL'den başlıyor. Peki Akfen Loft İncek projesi nerede?

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

Ankara İncek Loft Rezidans nerede?

İncek Loft Ankara'da dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Ankara İncek Loft Rezidans nerede?

İncek Loft Ankara Evleri nerede?

Daire fiyatları 273 bin TL'den başlangıç gösteren İncek Loft Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Ankara Evleri nerede?

çelem loft nerede Haberi

çelem loft nerede

İstanbul’un önemli ulaşım güzergahlarından birisi olan Bağdat Caddesi, asal işlevi dışında sosyalleşme ve karşılaşma mekanı olarak da karşımıza çıkmaktadır. Sosyal sürdürülebilirliğin yanı sıra, ekonomik sürdürülebilirliğin de gerçekleşmesi için kent çapında süre gelen dönüşüm programları, söz konusu aks boyunca yoğunlaşmaktadır. Bu koşul ve olanaklar çerçevesinde, mal sahipleri ve yatırımcı firma için mevcut yapıyı dönüştürmek fikri oldukça cazip hale gelmektedir.


Bağdat Caddesi ve Öncü Sokağının kesiştiği noktada yer alan tasarım alanı, bu ulaşım ağını kullanan kent kullanıcıları için görsel ve fiziki anlamda önemli bir röper noktası teşkil etmektedir. Ek olarak yüksek gabari özelliğiyle de denizden ve kentin farklı noktalarından algılanabilir niteliktedir.


Tasarımın ana kurgusu, rantsal dönüşüm yerine sosyal ve ekolojik sürdürülebilirlik döngüsü doğrultusunda şekillenmiştir. Bu bağlamda tercih edilen pasif ekolojik sistem çözümlemeleriyle de,...